Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ebruda.

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már annyira szereti a valóságot a miniszterelnök, most itt az alkalma, hogy minden nyugdíjasnak megírja, mi is történt ebben az országban az utóbbi hat évben. Orbán Viktor politikai értelemben suttyó módon köti össze a jótékonykodást az önreklámozással, ami leginkább ahhoz hasonlítható, mintha…..
Ebruda. 2016.12.08 02:50:29
@BéLóg: Nem bocsátok meg, hiszen az elvtársadhoz hasonlóan te is csak terlesz.

Pontosan ugyanazt írtad le mint a kis barátod, csak kicsit hosszabban, miközben TOVÁBBRA SE CÁFOLTÁL MEG, EGYETLEN MONDATOT SE A POSZTBÓL!!!

Szóval fel vagytok háborodva, hogy kritizálják a hőn imádott Vezéreteket, de azt az istennek se írnátok le, hogy konkrétan melyik állítással nem értetek egyet és pontosan miért.

Az, hogy "lófasz tény" az nem ellenérv, kedves BéLóg!

Tény, hogy a Fidesz a legkorruptadb kormányzást produkálja a rendszárváltás óta és hiába adod itt az álnaívat, mint aki semmit nem vesz észre, pontosan tudom, hogy te is tudod ezt. Rogán Antal, Mészáros Lőrinc, Szíjjártó, Lázár, Tiborc, Ráhel és persze Orbán maga. Tudom, hogy te is tudod mi a baj velük, felesleges tagadnod.

Tény, hogy Orbán Viktor eszetlenül lop, amit pedig nem lop el, azt eszetlen beruházásokra költi mint a számtalan stadion, olimpia és kisvasút, közben pedig az egészségügy romokban, az oktatás romokban, az ország versenyképessége romokban, a közigazgatás romokban, soroljam még? Ez megint olyan dolog amit te is tudsz, hisz te is jársz orvoshoz, kórházba (legalább látogatni), tudod te is nagyon jól, hogy szar minden és tudod azt is, hogy Orbán miatt szar.

Hiába tagadod, tudom, hogy tudod, mint ahogy tudja az összes többi Orbánista is, hogy szar van a palacsintában, csak nem akarjátok észrevenni. Magadat átbaszhatod, engem nem tudsz.

Hogy akkor miért véditek mégis ezt a rendszert az általatok is érzékelt problémák ellenére?

Mert nektek VALLÁSOTOK A FIDESZ. Pontosan olyanok vagytok mint bármilyen szekta fanatikus hívei. Hiába van az orrotok előtt a szar, ti inkább becsukjátok a szemeteket mintha nem lenne ott. Ez a kognitív disszonancia, és amikor találkozol egy ténnyel amit nem tudsz megcáfolni, elfogadni viszont nem akarsz, akkor jön a jó öreg ballibezés, mint védelmi reakció.

Csakhogy ez nem segít!

Mert bármennyire is kapálózól a valóság ellen, az bizony jön és előbb-utóbb pofán ver. Eljön a perc, amikor nem tudjátok tovább átbaszni magatokat. Ez látszik abból is, hogy meg se próbáltok érdemben kiállni a rendszer mellett, hisz belül tudjátok ti is, hogy felesleges lenne. Minden kritika igaz, minden cselekedet védhetetlen, így aztán nem marad más, mint a kétségbeesett ballibezés. Ezzel kicsit megnyugtatjátok magatokat, hisz "odacsaptatok", de valójában csak magatoknak.

Mondhatsz rám amit akarsz, kevés vagy te ahhoz, hogy engem megsérts, főleg, hogy mindketten tudjuk: az igazság az én oldalamon van - ami nem a ballib oldal, hanem a józan ész oldala. Minden egyes szitkozódással csak ezt igazolod, szóval hajrá, ne fogd vissza magad, hátha ma jobban alszol tőle.

Csak ne felejtsd el, hogy holnap is lesz nap és minden nappal egyre nehezebb lesz harcolnod a valóság ellen. A valóság pedig végül mindig győz. Minél később látod be ezt, annál jobban fog fájni, amikor végül eltapos.