Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tulokimre

28 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha érdekel, hogyan juthatsz hozzá és kaphatod meg hozzá ajándékba a Melegen ajánlott hideghívás online kurzusomat (csak az első 111 vevőnek), akkor nézd meg itt:https://ertekesitestamogatas.hu/lp/konyv..
Nemsokára elkészül az új e-könyvem, 111 etikus értékesítési és vevőszerző technika címmel. Ebből készítek ízelítőnek videókat...
Nemsokára elkészül az új e-könyvem, 111 etikus értékesítési és vevőszerző technika címmel. Ebből készítek ízelítőnek videókat...
Nemsokára elkészül az új e-könyvem, 111 etikus értékesítési és vevőszerző technika címmel. Ebből készítek ízelítőnek videókat...
Nemsokára elkészül az új e-könyvem, 111 etikus értékesítési és vevőszerző technika címmel. Ebből készítek ízelítőnek videókat...
Új cikk a fő blogomon - újabb négy típussal folytatom a Tárgyalás nehéz emberekkel sorozatot. Most megtanulhatod, hogyan kezeld a  A bizalmatlan, zárkózottat A linket A határátlépőt és Az érzelmi manipulálót Kattints ide: https://ertekesitestamogatas.hu/a-nehez-emberek-kezelese/..
Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik a szívesen tárnák a szélesebb olvasóközönség elé a posztjaikat és boldoggá tenné őket, ha az Index2 szerkesztői kiemelnék posztjaikat az Index2 felületeire. A működésünkről A szerkesztők két felülettel dolgoznak: az Index.hu-n lefelé…..
tulokimre 2017.09.06 14:26:25
@dr0: Szia! Végül is ebből lett valami? Mert ahogy elolvastam itt a hozzászólásokat és időnként megnézem az I2-címlapját, újra és újra belefutok ugyanazokba a blogokba, amit kiemeltek és reklámoznak vagy tényleg olyan bénák, hogy nem érteni a kiemelést (pl. Spurman).

Én a magam részéről áttértem a saját oldalamra, mert csak blogíráshoz túl fapados ez a felület, de néha azért eszembe jut, hogy írnék ide is jó tartalmat, ha elég biztos lehetnék benne, hogy kiemelitek.

(A saját blogomon van olyan cikkem, ami 134 lájkot és megosztást kapott, úgy, hogy lényegesen szűkebb körben terjesztem, mintha kiemelnétek.)
tulokimre 2017.12.29 11:31:01
@dr0: Szia! Továbbra sem kaptam választ. Kapok valaha?
tulokimre 2017.12.29 13:19:06
@blknght: Oké, de nem ez a lényeg, hanem az eredeti kérdés az volt, hogy olyan blogokat nem emelnek ki, amelyben túl sok saját reklám van. Erre én felhoztam, hogy vannak olyanok, amelyeket a saját reklám ellenére is kiemelnek, tehát hol az egyenlőség. Erre ígértek valamilyen szabályozást, ami nem készült el.
  http://csinaldmaskent.blog.hu/..
A fő blogomon új bejegyzés érkezett: https://ertekesitestamogatas.hu/visszautasithatatlan-ajanlat/..
A fő blogomon új cikk jelent meg arról, hogyan kezeld azokat az ügyfeleket, akik csalódtak már egyszer korábban abban a termékben vagy szolgáltatásban, amit értékesítesz. Hogyan tudod a meglévő negatív érzelmeiket átfordítani pozitívba és hogyan tudsz velük szerződést…..
Új cikk a fő blogomon arról, hogyan kezeld a reklamáló, panaszos, dühös ügyfeleket - egyszerűen és hogyan fordítsd át őket elégedett ügyfelekké!   Itt a link, olvasd el itt: https://ertekesitestamogatas.hu/panaszkezeles/..
Új cikk a fő blogomon egy olyan értékesítési technikáról, amellyel eléred, hogy az ügyfél vágyjon a termékedre vagy szolgáltatásodra!  https://ertekesitestamogatas.hu/ertekesitesi-technikak-a-haszonerveles/  ..
Olvasd el a fő blogomon, hogyan szerezz könnyedén és egyszerűen visszatérő vevőket! https://ertekesitestamogatas.hu/visszatero-vevo/..
Új cikk a fő blogomon, olvasd el! Ez a cikk arról szól, hogyan tudod elérni, hogy ezoterikus és bonyolult módszerek nélkül is tudd motiválni magad, anélkül, hogy motivációs videókat néznél, elemezgetnéd magad és egy vagyont költenél coachokra és motivációs trénerekre...
A videóban megszabadítalak néhány jellemező és gátló illúziótól és megtanítalak olyan értékesítési technikákra, amelyekkel már az első hónapban komoly pénzt kereshetsz...
Olvasd el a cikket! Bombabiztos felkészülés: hogy az értékesítési beszélgetésed sikere NE az alapok hiányán múljon!..
Ha az a problémád, hogy nem tudsz célra tartani egy tárgyalás vagy értékesítési beszélgetés során, olvasd el a cikket! A fő blogomon jelent meg a mai cikkem, olvasói kérésre. 7+1 tippet adok ahhoz, hogy fókuszban tudd tartani a tárgyalást vagy értékesítési beszélgetést...
A profi tárgyalók 7 könnyen megtanulható piszkos kis trükkje, amelyekkel elérik a tárgyaláson azt, amit akarnak Új cikk a fő blogomon! Már nagyon vártam én is! :-) Olvasd el!..
   Pszichológusok, coachok és profi tárgyalók használják ezt a módszert, ki ösztönösen, ki tanulta. Pontos alkalmazásához nagy gyakorlat szükséges, de tanulható. S ahogy egyre többször alkalmazod, annál jobb leszel benne.    Ezt a cikket kibővítettem és áthelyeztem a fő blogba, ide:…..
   MLM-ben próbálsz értékesíteni.    Mindent tudsz a sikerről. Elolvastad az ajánlott könyveket, rendezvényeken vettél részt, kívülről fújod a vonzás törvényét, adakozol, kedves vagy az emberekkel, folyamatosan pozitív, lelkesedsz  és kizártad a negatív embereket az életedből - mégis csak 20.- Ft…..
   A 20 éve várt filmet rögtön a bemutató első napján néztem meg - de már a tapasztalt tárgyaló szemével. Ennek az eredménye ez a cikk.    Találtam 7 tárgyalási hibát a filmben, amelyet a szereplők elkövettek. Nézd meg a filmet és szórakozva tanulj közben arról, hogyan követhetsz el olyan…..
   A saját terméken azt értem, hogy te csinálod a terméket, a szolgáltatást is, amit értékesítesz. Akár kézművesként, akár webfejlesztőként, akár te dolgozol a saját boltodban stb. Tehát lehet fizikai és szellemi termék is, akár egy ötlet, egy koncepció, egy szolgáltatás.   A cikket áthelyeztem…..
   Ismerős a helyzet? Elmész egy konferenciára, egy workshopra és nemcsak az új információk miatt mész, hanem azért is, mert szeretnél új üzleti kapcsolatokat kiépíteni  - de nem tudod, hogyan kezdjél hozzá.    Ahogy egy olvasóm megfogalmazta: "Igen, azokra a lehetséges első mondatokra lenne igazán…..
   Ebben a cikkemben egy exkluzív elméletet osztok meg veled, amelyet máshol nem olvashattál, mert én találtam ki.    Az eszperantó nyelvvizsga modellt akkor ismertem fel, amikor államvizsgára készültem és sürgősen kellett egy nyelvvizsga ahhoz, hogy kézhez is kaphassam a diplomámat.    Mivel…..