Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a NER szellem vasútja

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a szerencse, hogy az MTI-ben szerkesztői szabadság van, és eldönthetik, mi jön le és mi nem, pl. az Együtt Rogánról szóló közleménye, az nem, de a CÖF-é igen, mert a Civil Összefogási Fórum, az kóser. Az a CÖF, amit ugye közpénzből tart fent a Fidesz, és az állami szócső egyik szelvénye, aránylag…..
a NER szellem vasútja 2016.12.07 16:33:25
"A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila."
Orbán Viktor

"A Fidesznek igenis van elvi kiindulópontja… a modern XX. század végi liberalizmus."
Orbán Viktor

"Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés – legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről – csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül… Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen… Egy liberális kormány képes lesz arra, hogy kíméletlenül szembeszálljon az idegengyűlölettel…"
Orbán Viktor

"A populizmus élő klasszikusai szájában a „liberális” szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet. Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához."
Orbán Viktor

Egyszóval: LIBSIZZÉL ANYÁDNAK KISKÖCSÖG!
a NER szellem vasútja 2016.12.07 16:34:09