Regisztráció Blogot indítok
Adatok
printerpeti

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 3D nyomtatáshoz szükség van egy nyomtatóra, alapanyagra és egy 3D modellre. 3D modellünk többféleképpen lehet, az egyik mód, hogy megtanulunk tervezni és valamelyik ingyenes vagy fizetős szoftverrel elkészítjük ötletünket vagy egy másik megoldás, hogy megkérünk valakit aki rendelkezik tudással és…..
  A nyár végéhez közeledtünk és még 2018 novemberében rendeltem meg egy előrendelési akcióban a Prusa SL1 3D nyomtatónkat. Eredetileg februárra igérte Josef a nyomtatót de ez elég hamar látszott, hogy késni fog. Teltek múltak a hetek hónapok, rendszeres bocsánat kérő üzenetek jöttek a cégtől és kis…..
Talán kevesen tudjátok, hogy 2013 nyarán kezdtünk el foglalkozni 3D nyomtatókkal, ami már nem kevesebb, mint 6 éve volt. :) Az elején még nehéz volt megtalálni a megfelelő típust, ami nem annyira horror áron van, de mégis vállalható nyomtatási minőségre képest. Az első kiszemelt a Come3D C120N típus…..
Európa legnagyobb 3D nyomtatós kiállításán jártam és ezt az élményt gondoltam megosztom veletek. Az alábbi hivatalos videó összefoglalja az ott látható dolgokat röviden. https://www.youtube.com/watch?v=6yd80QjU_CI Idén még csak mint látogató ,de bízom benne egyszer mint kiállító is részt vehetek…..