Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A táblázat hazudik

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vonatmesék Agresszív vegánok 2016.12.04 20:43:42
Kora reggel álmos és nyűgös óvódás korú fiúcska néz undorodva a kezében tartott, számomra is felismerhetetlen valamire, miközben az édesanyja lelkesen magyarázza a barátnőjének, hogy végre talált egy óvodát ahol legalább a vegetáriánus étkezés megoldott a gyermeke számára. Igaz ez azzal jár, hogy…..
A táblázat hazudik 2016.12.08 22:51:12
@Altaïr: Nem beszélhetek Krisztina Lauermann nevében csak a sajátoméban. Nem fogom szó nélkül türni, hogy álszentnek, képmutatónak, szektásnak, konteósnak, fehérje és vitaminhiányosnak, gyengének, idiótának, sötétzöldnek, agresszív kismalacnak stb. titulálják a vegánokat. Azért mert valaki tényeket közöl, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy agresszív. Az hogy az esetleges tényt a te gyomrod nem veszi be, azért ne azt okold, aki ezt a tudomásodra hozza. A saját lelkiismereted kongatja a harangokat, csak te ezt nem akarod belátni!
Ha ellenzed a másokkal szembeni agressziót, akkor az állatok szenvedése és kizsákmányolása felett hogy tudsz szemet hunyni? Ha én kiállok és azt mondom, hogy kérlek ne egyél húst, mert ez árt a környezetünknek, a te szervezetednek sem annyira ideális, mint te azt gondolod és az az állat meghal miatta, akkor én agressziv vagyok?
Ismét csak a saját nevemben beszélek, engem legkevésbé sem érdekel, hogy téged vagy bárki mást zavar e, amit mondok. Ha zavar, gondolkodj el rajta, hogy mi zavar valójában! Nem fogok a tábortűz mellet kumbayat énekelgetve azt remélni, hogy az emberek majd egyszer csak valamikor megváltoznak, amikor nekik kényelmes, de addig sem szeretném zavarni őket a véleményemmel. Minden adandó alkalommal fel fogom hívni a figyelmet, hogy lehet jobban, etikusabban is étkezni és élni. Ha legalább 1 ember elgondolkodik azon, amit mondok, akkor már megérte.