Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crm

24 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2perc Keresd a hibát! 2012.01.12 13:44:00
2perc.blog.hu ..
crm 2012.01.12 15:19:28
crm 2012.01.12 15:34:19
@Karakozum: Tényleg, köszi :)
http://index.hu/kulfold/2011/10/20/karnyujtasnyira_kadhafi_utolso_eroinek_bukasa/..
Miért szar minden, ahogy van?-mert egy tárgy vagy-mert egy eszköz vagy-mert egy hülye vagy-mert egy eszemement barom vagy, mint én-mert nem mentél el közgazdásznak-mert nem mentél el jogásznak-mert TE dolgozol-mert te megtehetted volna, hogy bankár, közgazdász vagy más pénzügyes…..
elment egy zsarnok, akinek egy világ nyalt az olajért. Jöttek a lázadók, akiknek most is egy egész fog nyalni az olajért. Egy ember átveszi a hatalmat, félni fog a puccstól, és attól, Kadhafi emberi megpróbálják megbuktatni. Titkosrendőrsége lesz, mindenkit megpróbál kitenni az…..
A kereszténység fő erénye a szeretet. Kivéve, ha a másik nem keresztény...
Ma olvastam cikket arról, hogy a mikroelektronikától a mágnesekig mindenbe kell szinte ritkaföldfém. Ennek a termelésnek a 97% Kínában van. Kína bejelentette, hogy az exportot hamarosan 66%-kal csökkentik, hogy a növekvő kínai ipart szolgálja a kitermelt anyag.És ezzel mi a para,…..
-Mi a különbség Amy Winehouse és a punk között?-Punk's not dead!..
Azt hiszem, be van fosva mindenki.http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/svajcba_fekteto_alapot_indit_a_k&h.491287.html..
Bár a dizájn-ra nem volt eddig időm, te igazából annyira nincs rá sok időm, és inkább leszarom, mint nem.Van ez a fene nagy pánik, hogy összedől a világpiac, és nekem meg össze kellene szarnom magam. De természetesen mindenkivel elhitetik, milyen rossz az nekünk. Nem nekünk lesz…..
most lesz időm erre is :)Már csak pár simítás.Várható kezdés:2011.augusztus 8...
Hamarosan...(2011. június)..