Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bricostro

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a legszebb ebben a derékig a meleg szarban ugráló kormánypárti sajtóban, hogy...de hát nincs benne semmi szép. Ripost, 888, Pesti Srácok, Origo, Lokál és Tények - ezek ugyanabban az akolban laknak és dörzsölgetik egymásba a trágyát, az egyik megmarkolja, feldobja, a másik tátott szájjal alááll,…..
Bricostro 2016.12.05 21:27:52
Túl azon, hogy igen, baromira gáz amit a gecimédia (tv2, 888, ripost, mtva, stb...) művel, azért én az ilyen Vona Gáboros cikkeknél tennék egy halvány említést arról, hogy a Jobbikhoz, így Vonához is erősen kötődő Kuruc.info se volt épp soha (és most sem az) a tárgyilagos újságírás mintapéldája, nekik se kellett soha a szomszédba menni egy kis rágalmazásba csomagolt lejáratásért, kamu hírekért, uszításért, stb. Örüljünk neki, hogy a gecimédia még nem tart ott, hogy kiírják az épp támadni kívánt illető telefonszámát és lakcímét azzal a felhívással, hogy "tessék, lehet támadni a mocsok zsidót/cigányt/buzit/niggert/libsit!" (választott aláhúzandó)

Tudom, hogy Vona mostanában a cukiskodó mérsékelt jobboldali képet igyekszik nyomatni, de azért ne legyünk már ennyire feledékenyek, ne csinálunk már úgy, mintha egy emberjogi harcost bántana itt a csúnya kormányzat. Igen, a Fidesz ma már nácibb a jobbiknál, de ettől még nem lett a Jobbikból kultúrált konzervatív párt és nem felejthetjük el mindazt, amit eddig műveltek, csak mert közben ők is a fasz rossz végén találták magukat. Ahogy Simicskából se lett az igazság bajnoka, attól, hogy beszólt a vezírnek amikor kiesett a pixisből.

Vona Gábornak pl. személyesen igen nagy szerpe van abban, hogy ma valakit le lehessen járatni azzal, hogy meleg, ahelyett, hogy szimplán megrándítanánk a válunkat.
Szóval úgy is mondhatnám, hogy most visszanyalt a fagyi, teljesen megérdemli amit kap.
Bricostro 2016.12.05 22:15:57
@GNDL: Nehogymár azt hozd ki a kommentemből, hogy a gecimédiát védem. Csak épp nem tudok felülni erre a "szegény drága Vona Gábort bántja a csúnya Fidesz" vonatra, mert nem megy ki a fejemből, hogy Vonáék miket csináltak korábban. Magyar Gárdára emlékszünk még? Ha már az "elvörösödött fejjel öklüket rázó ultranacionalista xenofób szardarabok"-ról beszélünk. Igen, Vonáék ezt nem adófizetői pénzből csinálták, de valahogy nem szereném kipróbálni, hogy mit csinálnának hasonló hatalommal a kezükben, szóval ha lehet, akkor Orbán és Vona kézenfogva húzzanak a picsába, a gecimédiáikkal együtt.
Egyik se jobb a másiknál, max a pillanatnyi lehetőségeik különböznek.
Bricostro 2016.12.05 22:17:32
@Nevoeiro66: Lemaradtál pár körrel.
Vasárnap este kilenckor lesz egy doku, amit élőben sajna nem fogok látni, de felveszem, mert érdekel, mi újat tudnak mondani Castróról és arról a kommunista diktatúráról, ami 50 éven át mesterségesen gátolta a fejlődést az országban. A címe Kuba teljhatalmú vezetője lesz, hajrá...
Bricostro 2016.12.05 21:40:28
@stig: Hitler meg milyen fasza autópálya hálózatot csinált, és?! Az analfabétizmus felszámolását és elfogadható (vagy annál sokkal jobb) egészségügyi ellátást olyan országoknak is sikerült megvalósítani, amik cserébe nem csináltak kommunista diktatúrát mellé, nem zárták börtönbe vagy ölették meg a kormány kritikusait, stb, stb, stb... Vagy már azt is érdemnek kéne tekiteni, hogy nem döntötte teljesen romba az egész országot és véletlenül csinált olyan dolgokat is amik működtek?