Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarazi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig nagyon bíztak benne...
tarazi 2016.12.05 13:31:26
@Ballib cenzúrázók réme 19: Olyan vicces ez a Soroshozás tőletek, miközben mind tudjuk, hogy Orbán se vetette meg Soros pénzét, amikor még nem lopásból élt. Hitelesebb lenne, ha nem olyan mű-ellenséget választanátok, akinek a hátán ti is elindultatok. Persze hitelességet várni egy Fidesznyik kommancstól híú ábránd.
tarazi 2016.12.05 13:35:15
@szdan: Érdekes, hogy pl. az nem zaklatott fel annyira titeket, hogy Kiss László több fiatal lányt is megerőszakolt, még ki is tüntettétek, sőt alpolgármestert is csináltatok belőle.

Európára nem a muszlim menekültek jelentik az igazi veszélyt, hanem a ti mocsok fasisztia ideológiátok. Amikor ti legutóbb itt hatalomhoz jutottatok, annak 60 millió háborús áldozat lett az eredménye. Az osztrákok szerencsére még emlékeznek erre.
tarazi 2016.12.05 13:40:13
@BalIib cenzúrázók réme 19: Miközben Orbán Viktor offshore cégeken keresztül osztogat letelepedési engedélyt, ellenőrzés nélekül bárkinek aki kifizeti, legyen az bűnöző vagy akár terrorista. Sőt, utóbbiakat még a családi bizniszbe is beveszi.

Menjél egy kört a gazdád kisvasútján, attól majd kitisztul a fejed. Bár lehet, hogy ahhoz kevés az a pár km, mégiscsak meg kell építeni, Lovasberényig, Bicskéig, Bécsig...
A Liszkay-féle Mediaworks nem azonos a Pecina-féle Mediaworks-szal. A különbség nemcsak az, hogy a nyolc volt Springer-újsághoz társult a Pannon Lapok Társaságától öt napilap. Az is, hogy az Orbán-kormány bizalmi embere politikai alapon szervezi át a vidéki sajtóhálózatot. A PLT önálló egység…..
tarazi 2016.12.05 13:21:41
@Ballib cenzúrázók réme 19: "Mert ha négy évre nyerni tudunk, és utána, mondjuk az ötmillió magyarnak állampolgárságot tudnánk adni, és ők szavazhatnának - 20 évre minden eldőlne ebben az országban. "
Beszéd a Fidesz kongresszuson, 2006. március 19.

Erről szól a történet. Szarja le Orbán magasról a határon túli honfitársakat, csak a szavazatuk kell. Persze a határon belülieket is ugyanígy leszarja.
Az első Fidesz kormány idején vajon miért nem adott állampolgárságot? Pedig akkor is kérték. Akkor még nem voltak annyira magyarok a határon túliak?
A kormányhivatalnokok viszik ki a 10.000 forint értékű Erzsébet-utalványt a nyugdíjasoknak, de nem egyedül, mindenkit egy-egy biztonsági őr fog kísérni. Mert ez így sokkal olcsóbb Lázár János szerint. Mindezt nem egy kormányellenes Orwell-imitátor könyvéből vesszük, a miniszter maga jelentette…..
tarazi 2016.12.05 12:43:51
@monddazigazatmar: Tudom, hogy ez számodra hihetetlen - hisz nyilván magadból indulsz ki - de szerencsére nem lehet ám mindenkit megvenni. Nem mindenki olyan bérgeci mint te, hogy 20 Ft-ért az anyját is eladja. Akinek gerince van, az úgyse veszi át a júdáspénzt, megnyugodhatsz, nem kell ehhez a baloldal. Persze erről nem lesz majd statisztika, ahogy a visszautasított kitüntetésekről sincs - nem véletlenül kérdezik meg előre, hogy ki veszi majd át.

Mellesleg ez amúgy szerinted jobboldali program? Mármint a közpénzből való ingyenpénzosztás? Mert ennél balosabbat még Kádár se léphetett volna. Mert azért az legyen már tiszta, hogy nem a felcsúti köcsög adja a pénzt a sajátjából, hanem - szokás szerint - a magyar adófizetók kontójára adja a nagyvonalút. Nem véletlenül erőltetik, hogy bármibe is fáj, a kormányhivatalnokok vigyék ki, hiszen a lényeg, hogy értse a kedves nyugdíjas, hogy ezt A KORMÁNY adja, tehát a KORMÁNYNAK tessék hálásnak lenni érte.

Undoírtó, gusztustlan, féregkormány.