Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szívroham

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
A sajtó beszámolói alapján úgy tűnik, hogy az idei választási kampány egyik legviccesebb és egyben talán legjellemzőbb eseményére került ma sor egy budapesti kávézóban. Az MDF sokadik kezdeményezése nyomán az LMP kampányfőnöke ide várta az országos listát állító pártok…..
Szívroham 2010.04.03 05:58:54
@BonFire: Én benne vagyok az egészségügyben és bizony nem légből kapott, amit írtál, még ha néhol kicsit túlzó is.

De azt nem hinném, hogy a Fidesznek rá kellene döbbennie a valós helyzetre: tudják azt ők nagyon jól, vagy ha nem, akkor hol hol voltak és mit csináltak 8 évig?
Köztudott, hogy a politikában a legfontosabb dolgok - a hatást illetően - egy meglehetősen nehezen vizsgálható helyen, a választók fejében dőlnek el. A napi hírek vonzásán kívül élők többsége számára azonban az első lépés, az első szelekció nem a valamiről alkotott…..
Szívroham 2010.04.02 09:14:50
@tibapó: Ebben volt valami költői. "I like diversity, not assimilation"

@agent T: Elfogyott a pénz, van az úgy...:-) még az amerikai kampányban is... Hogy így volt-e kalkulálva, vagy nem, az az eredményt tekintve nem fontos.

@radala: Apple rulez
A választási esélyekkel már rengetegszer foglalkoztam, tulajdonképpen a tavaly novemberi indulás óta erről szól ez a blog. Az elején forgatókönyvekről írtam (1-7. bejegyzés), később a kampány eseményei – különösen a meglepően rögös jelöltállítás – kapcsán…..
Mától számítva már csak két hét van hátra a hivatalos kampány utolsó napjáig, hiszen április 10-én, szombaton elvileg már csend honol majd a magyar politikában. S bár a nyitott kérdések száma az elmúlt napokban nem változott, engem egyre jobban a választások utáni helyzet…..
Szívroham 2010.03.26 08:34:44
@jjulie:

Egyetértek, hogy sok kellemetlennek tűnő témához hozzá kell nyúlni, és ezek egyike az orvosok fizetése, ugyanis elmennek... de pont azért lehetett eddig húzni a dolgot, mert az orvosoknak nincsen lobby ereje, és azért lesz nehéz, mert nem nagyon van pénz... pedig muszáj lesz...
Élet innen és túl újra itt 2009.01.02 20:36:00
visszatértem..
Élet innen és túl Kezdet 2008.04.17 13:40:18
2008. április  17.  csütörtök:  most kezdődik, mert most ért véget. Fáradt vagyok, pedig minden munkám gyümölcse most érik be. Hiszem, hogy munkám eredményeképpen sok embernek lett jobb a tegnapja és lesz jobb a vizsgaidőszakai is. De vajon megéri-e? Vajon…..