Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crowley

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira szeretik az emberek a seggre eső és sáros csöcsű celebeket, hogy hiába ér véget a huszonkilenc epizód után péntek este véget érő Ezek megőrültek mégsem tűnik el végleg a képernyőről. A jövő héten ugyan már a 40 milliós játszmát adja a Tv2 ebben a műsorsávban,…..
Crowley 2010.11.25 18:20:04
@Nevem Earl: Vajon kiket találnak meg az új évadra? Már rég elhasználták az összes házi celebmajmukat. Csak azt tudom elképzelni, hogy más csapatokba rendezik őket.

Azért még van celeb bőven. És ha olyanokat találnak, mint a Ganxta meg a Győző, akkor vicces is a műsor.

Fresh Andi melle és Benkő farka között nem nehéz választani.

Netkalóz: be kéne tiltani a forma 1-et is. Tűrhetetlen, hogy sok ezer liter üzemanyagot elfüstölnek, míg van akinek kocsija sincs.
Nagyon jók a kommentek, tök sok jó ötlet van köztük, köszi, örülünk. Egész jól ráéreztetek a tüntetés mondanivalójára.:))Nos, az is persze remek, ha otthon elkészítitek a saját tábláitokat és úgy jöttök a tüntetésre (kérlek, figyeljetek rá, hogy konkrét politikai…..
A háromkerekű motor hosszú ideje a legnagyobb példányszámban eladott jármű Magyarországon, csak nem veszik elég komolyan. Rádaásul mindneki azt hiszi, hogy kínai tömegcikk, pedig hazai termék, és már azt is megérte, hogy a magyar valóságra tett mélylélektani hatása miatt…..
 A MIT Media Lab „Fluid Interfaces” kutatócsoportja által kifejlesztett – nem biztos, hogy a legtalálóbban elkeresztelt - készülék gyors karrierje szinte biztosra vehető: Az egy mozdulattal kérhető, praktikus – szemünk elé vetített - információs segítség…..
Nem tétováztak sokat a bukott miniszterenök-pártelnök legfanatikusabb hívei. A Gyurcsány-blog kommentjei között kommunikáló rajongók már gyűjtik a tagságot és az aktivistákat. Én továbbra is olyan jól szeretnék szórakozni a magyar politikai életen, mint az elmúlt két…..
PHP framework Első post 2008.12.05 13:17:54
Hamarosan elindítom blogomat..