Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztina Csaszar

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy a poszt címe egy kissé hatásvadász, de amilyen ütemben változik a körülöttünk lévő világ, úgy kerül egyre magasabbra az ingerküszöbünk is. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a rossz dolgok kizárólag csak a világ másik felén történhetnek meg, egy távoli…..
Krisztina Csaszar 2020.04.04 08:22:23
@_Toto_: Évek óta olvasom a blogot, sok jó ötlettel gazdagodtam. Mai helyzetünket kényelmesebbé tették az itt tanultak. Székelyföldön élek, igy a tartalékolás, a közösségben való gondolkodás természetes életforma. A többség igy él. (kivétel is van, na mindegy)A mai időkben, ha tovább romlik a helyzet, arra is fel kell készülni, hogy hirtelen a kormány(függetlenül hogy melyik), a tartalékok beszolgáltatásara fog kötelezni. A férjem állami hivatalban dolgozik, 2évvel ezelőtt fel kellett mérniük randomszerűen, hogy az emberek falun mennyi készlettel rendelkeznek .(alap élelem, gyógyszer, gyümölcsfa, állatok...)Ezért kis mennyiséget tartunk a kamrába, a pincébe. Alapcsomagokat, készletet más helyekre szállítottunk. Lehet bolondság, és adja Isten ne legyen szükség erre, és csak jó móka legyen, de ha nem, akkor egy átmenetben segíthet.
A nagyszüleim arra tanítottak, hogy mindig legyen egy kis csomag készenlétben, amit csak megfogsz és mész(szalonna,hagyma, kötszer, fájdalomcsillapító, váltózokni, víz, takaró, cukorka, bicska...)