Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kikizoo

27 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felirat és a felirat fordítása a (fogaskerék ikon) beállításoknál!..
Zainabou Drame oldalra gördül lefelé az előkert meredek lejtőjén. Pillanatokkal később lerohan a járdán, tornacipője cipőfűzője le van kötve. A bátyja követi. Nincs egyértelmű oka a futásnak. Ezt csinálják a 7 évesek. Közel másfél évvel azután, hogy két pitbull támadása során súlyosan megsérült,…..
Szörnyű megfigyelési videón rögzítették, ahogy egy kolumbiai nőt ádázul megtámadt egy pitbull egy liftben, amint megpróbált elmenekülni az őrült állat elől. Az ijesztő felvételen a nő a vad karmai között látható, akit kétségbeesetten próbál leküzdeni a szűkös liftben cucutai bérházában – adta hírül…..
JJ baba kint játszott a testvéreivel egy ritka, meleg februári napon, amikor 5 szomszéd pitbull gonoszul megmarta, az arca teljesen szétszakadt, a koponyája pedig szabaddá vált, állkapcsa szétszakadt,  fogai elvesztek, jelenleg kritikus állapotban van.  Ez minden szülő legrosszabb rémálma,…..
John P. Colby és fia, Louis (1922), Colby's Pincher (fent) és Colby's Twister . Az archív cikk megtekintéseNewburyport, MA – Az 1900-as évek eleje és közepe végzetes pitbull-támadásainak kutatása során rábukkantunk a legkárosabb halálos támadásra, amelyet a pitbull közösség valaha is…..
Hárman próbálták megfékezni a kislányt harapdáló pitbullt. Késsel támadt a család két pitbulljára egy édesanya április 24-én, miután azok megtámadták egyéves kislányát a kaliforniai Pico Riverában. Az egyik súlyosan megsebesült, a másik azonban nem élte túl.  Margaret Ann Morales, a kislány…..
  Hiába vitték kórházba, belehalt brutális sérüléseibe.     Egy 46 éves brazil férfi nemrég éppen szokásos reggeli egészségügyi sétájára indult, ám akkor még nem sejtette, hogy ez az útja egyben az utolsó is lesz. Aglacir de Macedo Pereirára ugyanis hét pitbull támadt rá Lageado…..
Kyleen Waltman anyát egy helyi férfi találta meg az árokban, amikor egy kutya még félúton volt az ádáz támadáson, aminek következtében mindkét karja hiányzott. Kyleen Waltman mindkét karját amputálták az ördögi kutyatámadás után (Kép: Kyleen Waltman/FACEBOOK) Egy háromgyermekes kismama mindkét…..
Miután egy kutyatámadásban elveszítette felső ajkát, Brooklinn Khoury azt mondja: "Sok embert akarok inspirálni, amennyit csak tudok." 2020 novemberének elején Brooklinn Koury profi gördeszkás és modell unokatestvére az arizonai Gilbertbe hívta meg egy pihentető utazásra, amely tele van…..
Az áldozat felfedi az arcsérüléseit.   A 22 éves Jacqueline Durand katasztrofális sérüléseket szenvedett egy erőszakos kutyatámadásban. Egyik napról a másikra változott pokollá a lány élete, aki ugyan túlélte a kutyatámadást, annak nyomait azonban élete végéig magán viseli majd. Két nappal…..
Sanyika szeme hónapok óta be van durranva. Lehet, a tudfürdő, esetleg valami rosszindulatú növény a természetből? Valaki javítsa meg :(((  ..
Kikizoo 2016.12.04 12:02:22
Kikizoo 2016.12.04 12:04:23
.
Molnár Krisztiános fotók Munka 2016.12.03 14:26:43