Regisztráció Blogot indítok
Adatok
traktorbelso

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelet annak, aki kibírja az első sorokat egy ilyen fesztiváltnál. Órákon át ott dekkolni és kibírni a meglehetősen nagy tömegnyomort. Azért Bécs egészen más tészta volt.  ..
Azt hiszem ezzel a setlisttel kiegyeznék a bécsi koncerten ;)01. Introbra 02. Gold Cobra 03. Shotgun 04. Douche Bag 05. Bring it Back [A Lesson Learned] 06. Get a Life 07. Why Try 08. Hot Dog 09. My Generation 10. Livin' it Up 11. My Way 12. Break Stuff [90.2.10 Interlude] 13. Boiler 14. Take A…..
Belegondoltatok, hogy a Behind Blue Eyes óta ez az első hivatalos és rendes (nem összeollózott, vagy élőben felvett) zeneklip?  ..
traktorbelso 2011.06.23 11:19:17
@CosmoBacsika: anno a rollinnal már bezsebelték a legköltségesebb klipp díját. Ha valaki, akkor ők igazán tudhatják megéri-e több pénzt költeni erre...

btw szerintem is lehettek volna ötletesebbek/változatosabbak.

Az egész klipben Wes a legjobb, főleg 44-45 secnél :)
...Megkérnélek benneteket, hogy1. A kommentek közé ne rakjatok ki linket. Elég hülyén néznék ki, hogy a Universal-al kapcsolatot teremtek aztán itt az oldalon ilyenek zajlanak2. Ha tényleg igazi rajongóknak tartjátok magatokat, vegyétek is meg az albumot. Holnap kikerül egy bejegyzés…..
traktorbelso 2011.06.22 15:37:33
@korogyi: ezt a middle fingert inkább hagyjuk, meg se kellett volna írni, nemhogy bármelyik korongra felkerülnie.

A combat jazz-ről van valami preview? Én sehol sem találtam
Az Itunes-on már elég hosszasan bele lehet hallgatni az új dalokba, ezt az Armpites srácok összevágták egybe (jó 20 perces az egész). Aki szeretne spoilerkedni, hallgassa meg, én tartózkodom, mert szeretnék élni a meglepetés erejével  Gold-Cobra-Preview by thearmpit..
Ide írjátok le kommentekhez saját beszámolótokat, én is leírom a sajátomat. Képeket is linkelhettek, sajnos már csak vasárnap este tudok velük foglalkozni, de addig is hadd gyűljenek. eq te meg légyszi a rólam készült anyagot privát módban küldd el, ne nyílvánosan.…..