Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mankácska

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
otthontepitunk The show must go on 2014.09.22 18:02:04
Haladunk, haladunk. Ásás, alapozás, óriás mixerek, betonpumpa és társai. A végére a srácok elméletben felépítenek egy házat akár :) Itt épp: beton simítás gyakorlatban   A házon belül is folynak a munkálatok, vagyis egyelőre a nemkívánatos falak likvidálása. Itt lesz…..
.... megkezdhettük az építkezést! A bürokrácia útvesztőiben eltöltött hosszas várakozás után ma végre nekiláthattunk az otthonépítésnek! Kezdetnek egy kis földmunka, a leendő konyha-étkező-nappali alapjai!   ..
Nem, nem kirándulni voltunk ma. Ez a hátsó kertünk. Igazán vadregényes, bodzás-borostyános, akácos kalandpark. Az igazi kaland az lesz, míg élhetővé varázsoljuk! Egyelőre próbáljuk a rengeteg benőtt akácfát kiszorítani, hogy csak a telekhatárokon maradjon meg. Nagyon sok van,…..
otthontepitunk Háziállat 2014.07.17 11:52:44
Ha már vidéken lakunk, úgy illik hogy tartsunk háziállatot is, nemde? Első kicsikénk a Kovász lett :) Hétfőn kezdtem el, tényleg olyan mint egy igazi jószág, végülis a szemem láttára kelt életre, és napról-napra növekszik. Napi kétszer etetést kíván, meleget és némi…..
otthontepitunk Szösszenet 2014.07.15 08:51:19
Albérletben lakni egyelőre kicsit olyan, mintha nyaralnánk.... papucsban megyünk a kisboltba - két háznyira van tőlünk minden nap bringázunk és játszótéren sarazunk  még mindig egy csomó cuccot nem tettem el, dobozokban kutatok, mintha bőröndökben tenném ugyanezt :)   ..
otthontepitunk Belevágtunk! 2014.07.14 11:41:55
"Szégyen-gyalázat, kinőttük ezt a házat!" Ez a mondat fogalmazódott meg elsőszülött fiamban néhány évvel ezelőtt. Ezzel elvetette a magot, ami aztán csírázni kezdett, és végül szárba szökkent az elhatározás: Költözünk! Három kisgyerekkel és az évek óta szorgosan…..