Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rttl

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar jégkorong feljövőben van, hokiőrület van náluk. A játékosok úgy játszanak a válogatottban, mintha az életükért küzdenének. Számolnunk kell azzal, hogy ez így lesz a vb-n is, nyilatkozta Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány bejelentette, péntek esti meccsünkön…..
Nyájas olvasóink feszt kérdezik: lesz-e szervezett magyarmeccs-nézés azoknak, akik nem utaznak Svájcba. Felhívtunk számos szóba jöhető sportkocsmát, nagyjából egyforma válaszokat kaptunk mindenhonnan: extrával nem készülnek, ha játszik a válogatott, képernyőkön lesz, a…..
Szponzori együttműködést alakított ki a Mol csoport a jégkorongszövetségekkel – áll az olajcég és a jégkorongliga közleményében. Az együttműködés eredményeként a legjobb magyar és a legjobb romániai csapatok ősztől egy bajnokságban, a Mol Ligában mérhetik össze…..
Úgy tűnik a Tv2-nem nem volt elég, hogy beharangozta Maria Garabaszó (ejj , de gyenge szójáték) pornós szereplését. Muszáj volt újra meghívni a bukszaszájút, hogy  Kovival karöltve Ikeában kapható hajtogatható fabábúkkal mutassa be, hogy kefélte meg a 9 srác és hogy…..
Pat Cortina, a szapporói sikerkovács a hét közepén Budapesten tartózkodott, hogy egyéb elintéznivalói mellett interjút adjon a jégkorongblognak. Oldott volt, úgy éreztük, szívesen beszélgetett velünk mindenről, a magyar hoki feladatairól, gondjairól, a csapatáról és egy…..
Nagy vihart kavart a Steaua Bucuresti OB 1-ben tervezett indulásáról szóló cikkünk. A helyzet fokozódik. A bukaresti csapat elöljárói feltételekhez kötik részvételüket.A klub vezetése arról tájékoztatta a román szövetség elnökét, hogy nem kívánnak a magyar bajnokságban…..