Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PatriciaK Design

14 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb vendégposzt következik Viktor tollából, aki szerencsére sokkal precízebb nálam, így részletesen összeszedte a kiköltözéshez szükséges tudnivalókat. Sok "külföldre költözős" blogon olvasható hasonló témájú bejegyzés. Mégis úgy gondoltam, hogy érdemes írni egy újabb listát a svédországi…..
PatriciaK Design 2018.09.29 23:08:13
@NRebeka: Ez jól hangzik, a pénz sem gond és a barátnőmék részéről se akadály, évek óta kint élnek, dolgoznak, a kisfiuk már kint született. Köszönöm a válaszokat! :-)
PatriciaK Design 2018.09.28 20:30:11
@NRebeka: Kedves Rebeka! Köszönöm a választ. Svéd nyelvet itthon tanulunk, mindenképp úgy megyünk ki, hogy a nyelvtudással ne legyen gond. Kezdő tőkénk is lesz. Vidéken falun, vagy kisebb városban szeretnénk házat bérelni először. Úgy, hogy itthoni vállalkozásunk keretében dolgozunk de kint élnénk, ( később lesz kinti vállalkozás) mennyire van esélyünk rá, hogy egy háztulajdonos így kiadja a házát? Lehet, hogy érdemes kint egy részmunkaidős állást is keresni ez mellé, hogy megkapjuk a PN-t? Nem szeretnénk nagyvárosba költözni, Örebro megyében gondolkodunk, mert a barátnőmék ott laknak.
Köszönöm :-)