Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apukamaztmondana

22 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Görögországban március elsején történt szörnyű vonattragédiának egy felelőse már biztosan van. A görög közlekedési miniszter még aznap délután benyújtotta a lemondását, ezzel az indoklással: ez a legkevesebb, amit megtehetek, hogy tisztelegjek az áldozatok emléke előtt. Vállalom a felelősséget…..
A buziknak márpedig ne legyen gyerekük!  A napokban még boldogan tapsikolt és fujjogott az álszent szekértábor, majd alattomban hirtelen salátatörvénybe került a magyar nemzet méltó továbbélését garantáló örökbefogadási törvény! Még meg se száradt a pöcsét a papíron: erre mi történik? Upsz: a…..
Hallom ám, hogy kaptak a polgárőrök öt kuvaszt. Hogy miért pont a polgárőrök, azt nem tudom, talán azért mert a kuvasz eredendően NEM az a típus, amit például egy épeszű rendőr szívesen vezetgetne pórázon. De jön ám a magyarázat: azt remélik, hogy nemsokára majd a magyar kutyafajtákat ugyanúgy fel…..
Óriási bajba kevertem szegény nagyanyámat: megkértem, hogy a délelőtti egészségügyi sétáján ejtse útba a postát, fizesse be a csekkjeimet. Még jó, hogy nem vette körbe a TEK a sarki kispostát, és nem teperték földre szerencsétlent! Kiderült ugyanis, hogy a lakásszövetkezeti sárgacsekkes…..
Attól, hogy valaki jó a szakmájában, nem feltétlenül jó vezető is. Volt már olimpiai bajnokból avanzsált majd sokszorosan leszerepelt elnökünk. Most bokszolóbajnokunk került embert-hajlító diplomáciai erőtérbe: olyat mondott, hogy magyarázkodása következtében a "rajzoljon téged körbe doszpot" mondás…..
apukamaztmondana 2018.10.23 09:19:10
@molyos1: Ugyan, hagyd... Ha már csak ennyire futja a trolloktól, akkor gáz van a rendszerben... ;)
apukamaztmondana 2018.10.23 09:20:15
@stoic79: Így van. Aki jó menedzser, nem feltétlenül a legjobb abban az adott szakmában.
Arra jutottam, hogy nem kell megismételni a választást! Jó ez a dagonya mindenkinek. De legalábbis a többségnek. Még annak az értelmiségnek is, mint például orvosok, akik nap mint nap fanyalognak, hogy így szar az egészségügy meg úgy szar. Nem szar! Jó ez ide! Vagy az egyetemeken ülő habil-debilek,…..
„A sajtónak a népet kell szolgálnia, nem a kormányt!” Ha tippelned kéne, ez a mondat honnan való, nagy valószínűséggel valami ellenzéki blogot, hírportált mondanál, igaz? Csalódást kell okoznom… Ez a szöveg csak azt bizonyítja, hogy nincs új a nap alatt. És hogy érdemes megnézni a mozikban a…..
apukamaztmondana 2018.03.03 11:16:33
@Measurer: tökmindegy
apukamaztmondana 2018.03.09 17:59:37
@eßemfaßom még áll: nekik joguk van szavazni mert hazahozzák a zsét
Apukám Azt Mondaná... alibikoldus 2018.01.05 22:30:05
Édesanyám meséli: levelet kapott a nagy Ő-től! Teszem hozzá, a kedves mama minden erőfeszítésem ellenére anno OV-re szavazott, még 2010-ben, mert megette a maszlagot, és "ez egy olyan helyes ember"... Aztán kiszámoltattam vele a nyugdíját akkor és annakelőtte, és rájött az átverésre. 2014-ben már…..
A munkaerőhiányról már elegen és eleget cikkeztek, posztoltak. És még fognak is, mert egyre inkább a bőrén érzi minden munkáltató az országból elsuhant épkézláb szakemberek hiányát. A statisztika hazudhat, árnyalhatja a képet, de a mindennapok azt igazolják, hogy már a működőképtelenség határán…..
A XIV. kerületben eddig nem voltak fizetős zónák, de a dolgok természetéből fakadóan (szomszéd kerületek bevezetik -> autósok kijebb költöznek -> helyi lakosok panaszkodnak -> önkormányzat lép) eljött ez a pillanat is. Lassan a szoktatási időszaknak is vége, és élesbe fordul a rendszer. Bár…..
Azt hittük, hogy már mindent láttunk a kormánypárt aljasságából? Nos, mindig van lejjebb! Már annyira szarban vannak a srácok, hogy éppen egy halottból próbálnak közellenséget csinálni. Jelesül ezúttal Göncz Árpádot álltak neki gyalázni a fiatal(?)emberek(?).  Magas lóról könnyű nagyot esni, már…..
Büszke voltam szüleimtől szerzett örökségemre: a becsületességemre. Baszhatom. A hajamra kenhetem. A mai világban becsületesnek lenni egyenértékű a lúzerséggel. Hiába nézhetek bátran minden reggel a tükörbe, ha egyre inkább nincs kedvem visszamosolyogni önmagamra. Maximum kiröhögöm a képmásom…..
A trafik törvény korrupt része már annyit se ér blogtémaként mint egy tövigszívott, elpöccintett dekk - már egy hajlékony csikkgyűjtő se hajolna le érte. De az a "reklám" amit a trafikosok tolnak, helyenként jobban szennyezi a környezetet, mint az autók ablakából hanyagul kireptetett rigók. Hajdani…..
Ismerősöm felháborodva hívott fel, hogy mit képzelnek már ezek, holnap megbénul Budapest, mert a CEU tüntetők lezárják a hidakat. Hallotta az anyukájánál a köztévében, a híradóban. Rákerestem az interneten, aki közölte ezt a hírt, az a 24.hu-ra hivatkozott. Gyanús volt, hogy sem az Index, sem a…..
Szombathelyen legalább 9700 fő támogatja az alapító és több éve sikeres színházat csináló Jordán Tamás igazgató újraválasztását. A képviselőtestület maszatol. A KDNP legnagyobb baja valószínűleg az, hogy a 'buzi' vendégrendező túl sokszor (vagy hogy egyáltalán) lehetőséget kapott nála a rendezésre.…..
A veronai buszbaleset önmagában iszonyatos tragédia. Azonban amit a TV2 és a Blikk párban műveltek tegnap, néhány nappal a szörnyű baleset után, az bizony a hírek halála is. A TV2 esti Tényekben kétperces anyag közben folyamatosan a fenti mondat volt látható: NEM SEGÍTETTEK AZ ÉGŐ BUSZ UTASAIN.…..
Külföldre szakadt rokonom naponta küld email-ben szép képeket, cuki állatkákat. Ma viszont egy nagyon fontos írásművet továbbított, amiből megtudhattam, hogy AZ EGÉSZ CIVILIZÁLT VILÁG ADÓSA MAGYARORSZÁGNAK AZ Ő MÚLTJÁÉRT! Végigolvastam a nemkicsit demagóg propaganda anyagot. Sok könyvet…..
Most olvasom, hogy a jégzajlás miatt leállították a dunai hajózás egy részét. Végre! Egy hajdani csodás január 24-én egyszer már volt olyan kutyahideg, hogy befagyott a Duna. És akkor, ott 1458-ban királyt koronázhattunk. A 17 éves fiatalember ugyan nem sokat tett le addig az asztalra, bezzeg aztán…..
nincs orvos nincs nővér nincs kőműves nincs pincér nincs szakács nincs óvónő nincs tanár nincs mérnök nincs eladó nincs kukás nincs buszsofőr nincs jegyellenőr nincs árufeltöltő nincs informatikus nincs hókotróvezető   miniszterelnök van     Apukám azt mondaná: körbe kéne zárni…..
Nem vagyok közgazdász. De a józan paraszti ész azt mondja, ha a nemzeti valuta mellett mindenféle papírfecnik másod- és harmadpiaca dübörög egy országban, annak előbb-utóbb valaki megfizeti az árát. A jelenség, amit karácsony előtt tapasztaltam a piros-kék bevásárlóközpontban, több mint…..
Egyszer volt egy nagy csoda,Neve: birka-iskola.Ki nem szólt, csak bégetett,Az kapott dicséretet.Ki oda se ballagott,Még jutalmat is kapott,Így hát egy se ment oda,Meg is szűnt a iskola. Weöres Sándor versét az én korosztályom sokszor hallhatta Halász Judit csengő hangján. Sose gondoltuk volna,…..
A terrorfenyegetettség sajnos már része mindennapjainknak. A veszély megítéléséhez egy civilnek nincs és nem is lehet elegendő információja. A titkosszolgálatok nyilván nagyon sokat tudnak, de valahogy mégsem eleget ahhoz, hogy megakadályozták volna az év során történt tragikus terrorcselekményeket.…..
Szinte hallom az ötletrohamoló kampánystábot: Oda kéne pöckölni valamit a nyuggerekhez karácsonyra.... mitismitis... Pénz nincs... Papír van! Legyen jó kis ropogós utalvány! Úgyis megszűnik a cafeteria egy csomó munkahelyen a bérminimum miatt, legalább nem kell a kukába dobni! És még visszacsorog a…..