Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anickbennemendélyezettkaraktertalálható

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb szörnyű baleset világított rá a hétvégén, hogy ami a magyar utakon folyik, az tarthatatlan. Egészen elképesztő, hogy kurva nagy technológiai fejlesztéseket képesek elvégezni a nélkül, hogy a fő problémákat orvosolni próbálnák. Mert mi van most? Ugyanaz, mint már sok éve, nagyjából a…..
Anickbennemendélyezettkaraktertalálható 2017.03.20 11:15:01
@GiaMarie: Akkor is a szabálytalanul hajtott autó értékével arányos büntetést kellene kiróni. Mindjárt megkapná a nyaklevesét a kölök otthon, ha apuci 20 millás autója után kell fizetni a gyorshajtást a gyerek miatt...
Anickbennemendélyezettkaraktertalálható 2017.04.19 17:12:18
@kukaberci: Igazad is van, meg nincs is. Ugyanis az ilyen, tényleg a közlekedésből kiszedendő barmokra ki lehetne találni olyan büntetési tételeket, amikkel meglenne az értelme is annak, hogy több munkát kell belefektetniük (pl. a hajtott autó értékéhez arányítva). És az igény, az tényleg meglenne rá, hogy ezt csinálja is a sündőrség. Csak az akarat nincs meg rá, sajnos már azt mondhatjuk, hogy évtizedek óta...
Amióta próbálok spórolósabban élni úgy, hogy közben ne éljek rosszabbul, megtanultam néhány dolgot: mi az, amit könnyebben tudunk nélkülözni és mi az amit nem, mi hiányzik igazán és mi az, ami nem annyira. Megtanultam azt is, hogy néha pénzt költeni az igazán spórolós megoldás. Ez egy hosszú és…..
Anickbennemendélyezettkaraktertalálható 2017.03.24 14:22:46
@Giggsy: "hiperben vs kisbolt" és "Kuponozz": ezekkel nem csak az a baj, amit le is írtál, hanem az is, hogy kb. időmilliomosnak kellene lenni, ha eszerint akarná az ember szervezni a kaják beszerzését. Egy nyugdíjas vagy egy otthon ülő munkanélküli lehet, hogy képes a napirendjébe illeszteni, de ahol két ember minden nap eljár melózni, ott ez nagyon nem megy.
"2017. január 1-jétől azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli." Hogy ez hogy működik a gyakorlatban, alább kiderül. Szia! Engem most a posta húzott fel.Fel akartam adni…..
Anickbennemendélyezettkaraktertalálható 2017.01.27 09:04:55
@Rosalinda: Neked is és a többi okosnak is, aki mamutot vagy mit akart feladni: 2 kilóig volt eddig levélpostaiként feladható bármi. A nagyalakúakat, amikre ránézésből látták, hogy nem fér be a postaládába azt ki se vitték, értesítőt hagytak róla, és be kellett menni érte a postára. Pl. egy könyv vagy egy mobiltelefon miért ne mehetne így?
Ha már az energiatakarékosság a célunk, akkor tegyük ezt környezettudatosan, logikusan végiggondolva, milyen energiapazarló szokásaink vannak és azokon változtatva spóroljunk a jövő nemzedékeinek is. A napsugárzás, a víz, a szél földünk természetes energiaforrásai, használjuk őket tudatosan és akkor…..