Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RicsiDL

22 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Benzinló Ébredések 2009.04.01 10:20:00
Eljött az az időszak, amikor tele van a motoros sajtó a jó tanácsokkal, és a figyelmeztetésekkel. Figyeljenek a motorosok, az eltunyult reflexekre, meg a sokat pihent vasra, az autósok a motorosokra figyeljenek (jó lenne néha olyan is, hogy a motorosok autósként is figyeljenek a másik…..
 Mit csináljon a motoros télen? Tavaly megvolt a motorhajtogatás papírból a Yamahától, idén a virtuális festőműhely jött a Kawasakitól.   Játszatok és nyerjetek a Kawasakival, és persze szavazzatok az én verzómra is! :-)   Amellett, hogy remek marketing húzás egy…..
Webterv Teszt bejegyzés cím 2008.06.14 22:14:00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.Lorem ipsum dolor sit amet,…..
RicsiDL 2009.01.11 23:11:17
@Richárd: tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo
www.fetefe.hu
Egy múltkori hétvégi motoros utazásunkra befejeződött a motor idei fejlesztése, ami azt jelenti, hogy végre felkerült a középtámasz és két hatalmas oldaldoboz. Nem volt egyszerű ügy, főleg a dobozok beszerzése, ezért el is jutottam addig a pontig, hogy elhatároztam: a Bázis…..
Benzinló Novemberi gurulás 2008.11.02 23:36:00
A kései jó idő mindig a motoros barátja. Már bő egy hónappal ezelőtt is azt hittük, az utolsót guruljuk, erre tessék, november másodikán még tesz egy kört az ember: még is jó, hogy nem téliesítettem a gépet!   Persze biztos, hogy idén nem ez volt még az utolsó, mert egy…..
Benzinló Autó mentes nap motorral 2008.09.22 21:05:00
Ma ismét felszólítottak mindenkit, hagyja otthon az autót. Így tettem én is, amikor ügyeznem kellett a városba motorral mentem.Persze sokan azt gondolhatják mennyire köcsög dolog egy ilyen szent, környezetvédelem jegyében megvalósított napon motorizált eszközzel (és nem…..
Bár jobb lenne úgy fogalmazni, majdnem megölette magát velem egy hülye.    A Budaörsi úton haladtam kocsival a középső sávban, a forgalmi helyzetnek (és nem mellesleg a kresz szabályoknak majdnem) megfelelő kb. 70-es tempóban. Este 8 körül, forgalom semmi, kényelmesen…..
autózz! Egyszer hopp... 2008.07.21 12:38:00
Daniferi megírta nekünk jó és rossz tapasztalatát két motorossal kapcsolatban. Szerinte egyes kétkerekűeknek kifejezett elvárásai vannak az autósokkal szemben. Egyet meg is osztott velünk, de ne csak szidjuk őket, akadnak itt jófejek is azért. Állandó olvasója vagyok a blognak,…..
Ezt nem tudtam idén kipróbálni a Szucsamotán,... Ma volt a Sucsamota, ahogy tavaly, idén is kijutottunk a Hungaroringre. Mivel a weblapon 9 órai kezdést olvastunk, pontosan ekkora értünk is oda, és meglepődve tapasztaltuk, hogy alig lehetett már szabad motorra…..
Milyen érdekességeket tartogat vasárnapra a zindex?Rendszám hiányában bevonnák a forgalmit.Nem járok rendszám nélkül de érdekes téma tényleg egyre több az ilyen autó.Gyanútlanul olvasok tovább, erre mit találok, csak úgy mellesleg? A harmadik javaslat az, hogy piros…..
Benzinkút vadászat az M5-ösön, álló sorok között az M7-esen, és utat rövidítve olyan több hónapja átadott úton, amit még a térkép sem jelöl. A balaton illata motoron.   A elmúlt két hétvége motoros túrázós hétvége volt. Ráadásul olyan, ami rekord, legalább is…..
Így néz ki a gumi, ha nem az ideális íven mész a Hungaroringen. :-) Kedd, Hungaroring Motors akadémia első szint. Körülbelül 15-en voltunk, zömében az Erste Leasing finanszírozásában, ajándékként a hitelünk mellé, és ennek köszönhetően leginkább saját…..
 Tavaly, friss jogsival és pár hónapos (nagy)robogós tapasztalattal, majdhogynem véletlenül kerültünk ki a Suzuki nyílt napjára, a motoros-autós napra a Hungaroringre.Gondoltam megnézek és kipróbálok pár motort, de hogy milyeneket, arra tippem sem volt. Hirtelen jutottunk ki,…..
Benzinló Motoros blogok 2008.06.04 23:45:00
Magyar motorosok és blogjaik itthon és a nagyvilágban: blog ajánló következik.Riderblog.hu"4-5 újdonsült motornerd ámokfutása, beszámolói, tapasztalatai, blabla."És tényleg. 4-5 mortoros írja le közös élményeit a motorozással kapcsolatban. Pályanapok,…..
Benzinló Motoros bloggyűjtemény 2008.06.11 18:50:00
Múltkori blogajánló poszt után Bártházi András felajánlotta, hogy létrehoz egy mellékletet a miner.hu-n, ami kifejezetten nekünk, magyarnyelvü motoros bloggereknek szól.Tehát íme a felhívás mindenkinek, aki magyar nyelven motorozással kapcsolatos blogot ír, vagy olvas, és még…..
Elsősorban reklámozásról szól a poszt, de mivel motorozás a tárgy, berakom ide a linket.Célzott és találó motoros reklámot láttam ma egy busz hátoldalán. Olyat, ami a dugóban várakozó autósoknak szól és a Suzuki motorjait - no meg a motorozást - reklámozza. És nem mellesleg a…..
Remek elemzés olvasható az indexen a fővárosi biciklitárolókról. Öröm és boldogság, hogy haladunk a korral, és a fővárosban megjelennek (ismét) a biciklitárolók, és a cikket végigolvasva kiderül, hogy némelyik még használható is.Nyilván még nem érkezett el a biciklis…..
Nem értékítélet, hanem ténymegállapítás. A hülye kurva, itt valóban az ami: a foglalkozás és az értelmi szint jelölése.Pár héttel ezelőtt, az idei motoros szezon hajnalán Balaton déli partján autóztunk.Vasárnap délután, kellemes napsütés, így mindenki a szabadban; a…..
Jópofa reklámfilm: milyen egy gyors kör belülről Talma prezentálásában? Nem csak felvétel, hanem belső szöveg is. Ráadásul azon túl, hogy jópofa felvétel, és ad némi fogalmat arról, milyen is lehet, reklámmódszernek sem utolsó. ..
Közlekedj úgy, mintha láthatatlan lennél!Ez a motoros oktatás egyik megközelítése: vezess úgy, mintha az autósok nem látnának, nem vesznek észre, ezért készülj fel mindenre!És tényleg, az autósok tényleg nem látják a motorosokat.És most nem arra gondolok, hogy holttérben nem…..
Klasszikus kis rendőrös nanotörténet, napos hétfőkre kiváló, főleg amikor már a folyókon is ívik a keszeg és remélhetőleg tombol a harcsa, miközben az ember a munkahelyére bezárva senyved. Csatoltam egy képet. 2008.05.02.-én 12:50-kor fényképeztem az egri Tesco parkolóban.…..
Szabadságot feláldozni hivatalos ügyek intézésére bátor dolog, de érthető, hiszen mikor máskor érünk rá órákat várni az ügyintézők ügyintézésére, mint ilyenkor. De Laci, most hogy a K&H-s biztosításával - amit a bank a rossz kézbesítési cím miatt törölt - órákat…..
Elveszett az adásvételi? Nincs papírja a robogójához? A sógor hozta '88-ban és retteg a közúti ellenőrzéstől? Legalizálná kétkerekűjét de nem teheti? Itt a megoldás mindenkinek, 2009-től ugyanis lehetőség nyílik a segédmotorkerékpárok forgalomba helyezésére.A bejegyzés az…..