Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágnes Czeglédi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztudatba valaki egyszer behozta azt a megállapítást, hogy szervezetünk tele van mérgekkel. Ahhoz, hogy tudjuk miről is beszélünk, definiáljunk néhány alap fogalmat. MÉREG: Biológiai szempontból méregnek tekinthetünk minden olyan anyagot, amely az élő szervezettel érintkezve abban károsodást,…..
Miután pár napja értelmiségiek és civilek bejelentették, hogy Majtényi Lászlót, alkotmányjogászt és volt ombudsmant jelölik köztársasági elnöknek Áder Jánossal szemben, a pártok gyorsan döntöttek, hogy támogatják-e jelöltet. Schiffer András megint csak arra használta a helyzetet, hogy az ellenzéken…..
Ágnes Czeglédi 2017.01.06 09:32:28
@conchita wurst: A "nick name"-d mutatja, hogy magadról se tudod,hogy mit gondolj,honnan tudnád, hogy a különböző hitű ellenzékről mit gondolj ?Ha jobb történelem tanáraid lettek volna, vagy olvastál volna eleget, tudnád, hogy a jobboldal hova szokta juttatni a népeket?
Emlékszik még valaki Goró Oszkárra? A Fidelitas alelnöke 2006-ban a tévészékház előtt megdobálta a rendőröket, üvöltözött, bíztatta a társait, akik felgyújtottak és megrongáltak 21 gépkocsit és két motorkerékpárt. A székházat megtámadták a szélsőjobbos zavargók, akik behatoltak az épületbe,…..
Ágnes Czeglédi 2016.11.30 20:29:21