Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lampard08

14 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
T18, T18, egy kis kéztörlés, félmosoly, majd pedig D16. Rob Cross ezzel a lazának tűnő mozdulatsorral koronázta meg egész 2017-es évének teljesítményét, és tett pontot egy olyan történet végére, amit talán Hollywood összes forgatókönyvírója se tudott volna szebben összehozni...
Csodálatos év áll mögöttünk a darts tekintetében és reméljük, hogy Nektek, Olvasóknak is remek évetek volt. Elkezdődött az új esztendő, ami egyben azt is jelenti, hogy véget ért a darts-világbajnokság. Aggodalomra igazából nincs okunk, mert hamarosan kezdetét veszi a Premier Leauge. Pontosan február…..
Ez van, nincs mit szépíteni a dolgokon, 2017-ben az, amit a TWD a nyolcadik évad premierjében megmutatott, nem sokkal innovatívabb, érdekesebb, modernebb vagy izgalmasabb, mint egy Helyszínelők-epizód, és nagyjából annyira kiszámítható, mint a Zsaruvér, amiben Tom Selleck bajsza mindig a legjobbkor…..
Lampard08 2017.10.25 10:02:55
A pirosaknál szervezett kókuszvadászat folyik Krisztián és Iliász részvételével, kötéllel verik le a mannát, majd Krisztián, aki valóban nem nagyon tudja elviselni, ha nem ő van a társaság középpontjában, üvölt, hogy teli vagyunk kókusszal bazdmeg, de hogy kinek, azt soha nem fogjuk megtudni. Az…..
Csütörtökön kezdetét veszi az őrület. Az az őrület, amire sokan vártunk már: elindul a Betway Premier League 2017-es idénye, amelynek keretében tíz zseniális játékos küzd meg azért, hogy május 18-án résztvevői legyenek a londoni O2 Arena play-off küzdelmeinek. A 16 fordulóból álló sorozat első…..
Lampard08 2017.02.03 13:19:03
@Infamous: Szerintem utólag ne bánjuk a dolgot :) Jó kis meccs volt!
A tegnapi napon felvezettük az este kezdődő Premier League első fordulóját, most pedig elhozzuk nektek a Sky Sports három kiváló szakkommentátorának, Rod Studd, John Part és Wayne Mardle véleményét az egész sorozattal kapcsolatban. A három úriember öt kérdésre adott választ, amelyből kiderül, hogy…..
A Cooper Tire Europe három Arsenal labdarúgó dartstudását tesztelte, de nem is akárhogyan. Nem a hagyományos darts táblán kellett 301 pontból megoldaniuk a leget, hanem inkább a foci tudásukra alapozva, labdákat kellett az óriás táblára rúgniuk. A három játékos: Granit Xhaka, Alex Oxlade-Chamberlain…..
És játszanak két zseniális mérkőzést. Talán nem ez a legjobb vicc, amit valaha hallottam, de nem is ennek szántam, ugyanis ez puszta tény: ma folytatódik a PDC darts-világbajnokság, ahol már az elődöntők jönnek, és ahol színpadra lép egymás ellen Gary Anderson és Peter Wright, valamint Raymond van…..
Délután Dave Chisnall hetedik helyen rangsoroltként továbbment, Mensur Suljovic nyolcadik, míg Robert Thornton kilencedik kiemeltként volt kénytelen búcsúzni. Az esti programban Raymond van Barneveld parádézott, Phil Taylor 32-re növelte nyert meccseinek számát Painterrel szemben, míg Cristo Reyes…..
Kedves Jézuska! Tudom, hogy az elmúlt napokban mennyire elfoglalt voltál, így az én karácsonyi kívánságomat nem is az ünnepekre időzíteném, hanem másnapra, 27-re szeretnék tőled pár apróságot kérni. Nem kell nagy dolgokra gondolni tényleg, csak kedvenc sportomat szeretném kedden olyanokkal…..
A vébé harmadik napja 8 meccset tartogatott számunkra, ahol a délutáni felvonásban küzdős meccseket és egy maratoni küzdelmet, míg az estiben parádés összecsapásokat láthattunk, és természetesen megérkezett a világelső is. Lássuk, hogy mi történt!..
A szombati nap (és majd a holnapi is) nyolc mérkőzést tartogat számunkra. A délutáni programban tábla elé lép többek között Terry Jenkins és Benito van de Pas, az esti szekcióban pedig Stephen Bunting, Darren Webster és nem mellesleg a világelső Michael van Gewen is megkezdi szereplését a…..
9 Nyíl APA KEZDŐDIK! 2016.12.15 10:58:27
5 kérdés, mindegyikre 6 válasz: azaz a szerkesztőség megpróbált a vébével kapcsolatban pár témában dűlőre jutni. Válaszainkból kiderül, hogy vajon MvG eljut-e a döntőig, Phil Taylort ki hányadik körig várja és nem mellesleg meglepetés játékosokra is tippelünk. Tessék velünk a kommentek között…..
Hála Nektek, drága olvasók, rengeteg dologgal foglalkoztunk az egy év alatt a blogon. Azért nektek, mert éreztük felőletek a kiapadhatatlan kíváncsiságot a sportág iránt, így mindig mást, és mást szerettünk volna bemutatni. A versenyek tudósítása mellett, írtunk a sportág nagy…..
Hála Nektek, drága olvasók, rengeteg dologgal foglalkoztunk az egy év alatt a blogon. Azért nektek, mert éreztük felőletek a kiapadhatatlan kíváncsiságot a sportág iránt, így mindig mást, és mást szerettünk volna bemutatni. A versenyek tudósítása mellett, írtunk a sportág nagy egyéniségeiről,…..
Nyakunkon a vb és egy nagyon fontos kérdésben segíteni szeretnénk: veled is volt már, hogy nézted a darts meccset és felhangosítottad a tévét (laptopot, tabletet, bármit, amin éppen nézted a partit), hogy végre kristálytisztán hallhasd, hogy mi a fenét is énekel éppen a közönség? Bosszant, hogy a…..
Hála Nektek, drága olvasók, rengeteg dologgal foglalkoztunk az egy év alatt a blogon. Azért nektek, mert éreztük felőletek a kiapadhatatlan kíváncsiságot a sportág iránt, így mindig mást, és mást szerettünk volna bemutatni. A versenyek tudósítása mellett, írtunk a sportág nagy…..