Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilva_

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, akkor lehet fogadni: mi lesz a szadesszal? Megy vagy marad? És ha megy, meddig megy el?Érdekes világ a magyar politika. Egy bejáratott nyugati demokráciában a bizalmatlanság az fekete-fehér. Ha egy párt kilép a koalícióból, akkor bejelenti, visszahívja a minisztereit, és a…..
szilva_ 2008.04.26 16:01:27
Még mindig az a véleményem, amit korábban már írtam a Reakcióban: színjáték volt Kóka és Gyurcsány között, műbalhé, ami időközben eldurvult. Céljuk az volt, hogy összezárjon mögöttük a pártjuk és eltereljék a figyelmet a népszavazás számukra tragikus eredményéről. Azóta látszólag egymás ellen fordultak , viszont nem látjuk, mi zajlik a háttérben. Mi lehet az, ami miatt összeveszett ez a két díszpinty? (bocsi pintyek). Pénz. Valaki felrúgta az egyezséget. Más okot nem nagyon találok, pénz és hatalom.

Nem hinném, hogy a szadesz kilép a koalícióból. Nem érdeke, hogy a maszop kisebbségben kormányozzon, az valóban előrehozott választásokhoz vezetne és akkor az szdsz nem került be a parlamentbe. Ennyire azért nem hülyék. Két forgatókönyvet tudok elképzelni:

1. maradnak a koalícióban, majd megindokolják azzal, hogy az országnak ez milyen baromi jó, márpedig ők kizárólag az ország érdekeit tartják szem előtt (hogy esne rájuk a plafon)

2. kilépnek a koalícióból, nem akarnak a szájukból segget csinálni (csak halkan mondom, hogy 1-gyel több vagy kevesebb alkalom már tök mindegy) viszont a háttérben pontról pontra egyeztették, mikor és miben állnak a maszop mellé szavazáskor és főleg azt, hogy mennyiért.

Azt, hogy kilépnek a koalícióból, jó útra térnek, becsületesek és őszinték lesznek ezentúl, konstruktív ellenzékként hazánkért küzdenek majd és ezt a néppel el is tudják hitetni - na ez nem lesz.
nubabel Postcard from the Top 2008.02.28 10:46:00
Kicsit elhanyagoltam ezt a blogot az utóbbi egy hónapban, most is csak egy képeslapot tudok küldeni haza és a világnak: Üdv a demokrácia csúcsáról! ..
Paris Hilton egy szabad piacon milliókat keres dollárban. Divatcikkeket ad elő Milánótól New Yorkig, énekel és fogynak a lemezei – mindezt a konvencionális (értsd mozarti vagy michelangeloi) tehetség legkisebb látszata nélkül. Mások napi nyolc-kilenc órát dolgoznak néhány…..
Megérkeztünk Tagbilaranba (csütörtök reggel). A kikötőben először érvényesítettük a retúr jegyünk visszaútját, hétfő délelőttre foglaltunk helyet. A következő feladat, eljutni a Loboc melletti Nuts Huts nevű helyre. A tulajjal folytatott levelezés alapján a legegyszerűbb…..
Volt nekem egy szeretett történelemtanárom valaha: ő volt az, aki olyan könyveket adott a kezembe (totál illegálisan), melyeket akkoriban csakis kutatók olvashattak. A "Horthy = fasiszta" bolsi klisé így már 16 évesen összedőlt bennem, amikor a külpolitikai iratokból…..