Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sindarab

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz eldönteni, de nekem talán ez eddig a kedvenc Homár-sztorim. Fél órája olvastam, még most is göcögök és rázom a fejem, a kedvem ennek megfelelően - mellhártya ide vagy oda - napsugaras. Pedig amit itt olvasni fognak, egy pánikolásra legkevésbé sem hajlamos állapolgárt is…..
w Ítéletnap 2008.07.18 08:00:00
Másfél év üzemidőnek megvannak a tanulságai. Nem a saját szövegeimnek: az csak a kanóc, amiből aztán úgynevezett vita lehet. Lehetne. Azokat a cikkeket a kommentekben kiértékelhették a tisztelt hölgyeim és uraim. Most visszakommentelek, mert én meg elolvastam, amit írtak. Kurva…..
Ha valaki hirtelen nekünk szögezné a kérdést, hogy a Friderikusz most!-ban volt-e egyáltalán valami jó, akkor hosszas gondolkodás után Lukács Béla elméleti fizikus állandó szereplését mondanánk, és ebből látszik is, hogy a politikai-közéleti része a műsornak…..
Mintha semmit nem változna a helyzet, a benzinkutak nem tudják vagy nem akarják szűrni a lopós alkalmazottakat. Az eszeveszett forgalom sok pénztárost (vagy üzemeltetőt?) elcsábít, hogy "fáradtan" rosszul adjon vissza, vagy "véletlenül" nemlétező tételekkel…..