Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maciBp

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barátommal több, mint három éve vagyunk együtt, de 2(!) éve nincs köztünk semmi "testiség"! Egyszerűen nem akar velem szexelni. . . amikor kezdeményezek vagy csak szeretgetni szeretném mindig elfordul, eltol magától és arra hivatkozik, hogy fáradt vagy olyan gyerekesen kezd…..
maciBp 2009.10.12 17:24:50
@radix: emeld négyzetre és a probléma eltűnik;)
A Zugügyvédnek az alábbi ügyet  egy híres-hírhedt blogger bejegyzéséből küldték át, mindenképpen jogi csemege, és ezért ne politikai szemszögből vizsgáljuk. Érdekes a felperes gondolkodásmódja, gondoljuk végig, az analógia alapján milyen jogi konzekvenciája lenne annak,…..
Izgalmas színdarab következik: öncélú hazugság, kísértés és győzelem 1 felvonásban. A főszereplőt csúnyán átveri a barátjának a barátja, aki magának akarja a lányt, és a cél érdekében némi cselszövéstől sem retten vissza.   Olvasgattam a szerelmi történeteket a…..
Kivettem egy kis szabit, hogy az idegeim visszanyerjék rugalmasságukat, és meglátogattam a maradék családot a Vajdaságban. Édesapám bevitt délelőtt Szabadkára, hogy társa legyek az ügyintézésben, és igencsak megbántam, hogy hűséges kamerámat otthon hagytam. Mostanság ballagnak…..
maciBp 2009.05.30 23:08:50
Az MSZP felejthetlen mátrixos videója után a youtube egy Fidelitasos videókat ajánlott, amely "tájékoztatnak" és "buzdítanak", hogy szavazzunk az "Európa [Európai] Parlamenti" választáson. Miután a Starwars-os indítás, a "föld könnyei"…..
maciBp 2009.05.23 19:04:54
@SzerelmesDolgok: öhm:) mikori is az Alkotmány? Ki is hozta létre??? Na, erről ennyit. A diktatúráról meg annyit, hogy 10-20%-os népszerűséggel, ha lehet kormányozni, az micsoda?
No, pá.
Biztos vagyok abban, hogy ti is többször hallottatok tekintélyes újságírót, politikust (van egyáltalán tekintélyes politikus..? Költői kérdés volt, nem köll válaszolni!) és közéleti személyiséget - az izgalomtól és a felháborodástól elfúló hangon - „emberiség…..
Zseniális matematikai térgörbületet avagy alternatív dimenziót fedeztek fel ern0 ismerősei a balatonberényi Paprika Csárdában. Arrafelé a teljes személyzet meg van róla győződve, hogy a 30+20 az összesen 50. Hát, nem mindig: Barátomék hétvégén négyesben Balatonberényben…..
Bigyóblog 3D sakk 2009.05.02 10:42:00
Igazából ugyanolyannak tűnik, mint a normál sakk, csak a domborzattal kavarnak be kissé. Inkább érdekességnek jó, mint játéknak.Via Gizmodo..
maciBp 2009.05.02 13:15:50
"Egy baromi nagy off lesz" - kezdte a kommentjét Kukurusnyák Rémus, de mivel érdekes témát vetett fel, gondoltam megér egy posztot. A probléma, a szüleik egyik szomszédjával van. Ők ugyanis "lassan napi programot csinálnak abból, hogy égetnek valami műanyagot vagy…..
maciBp 2009.04.24 06:05:09
Tutiügyi megmondóemberünk New Jersey-ben költi az amerikai adófizetők pénzét és termeli az amerikai GDP-t (köszönjük!), így ma én mondom el nektek, hogy mit kell gondolni a Helyesről és a Helytelenről. Az a helyzet, hogy az előrehozott választás katasztrofális helyzetbe sodorná…..
Egy langyos-kellemes tavaszi szombaton miért is menne ki az ember kirándulni a természetbe, kit érdekelnek a bagzó nyulak, amikor nincs is annál szórakoztatóbb, mint ami zárt ajtók mögött, telefüstölt, fülledt pártirodákban történik. Minden európai értelemben vett modern…..
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
Sárdobáló Vége, Feri! 2009.03.21 15:30:00
Mai hírek szerint le fog mondani Gyurcsány Ferenc, az eddig leghosszabb ideig pozíciójában lévő miniszterelnök. Az MSZP-nek két héten belül kellene valakivel kiegyeznie, hogy ne legyen előrehozott választás, és ők adhassanak miniszterelnököt. Most a két kispárt, az MDF és az…..
maciBp 2009.03.21 19:10:37
Gulyásdemokrácia Ennyi, Feri? 2009.03.21 11:22:00
Szóval mi lesz Gyurcsány után?Végre egy jó döntés tőle, ilyet utoljára nagyon elszórtan 2007 környékén láthattunk. Természetesen a "lemondás" hivatalos értelemben még nem lemondás. Amíg a konstruktív bizalmatlansági nincs benyújtva, addig nemhogy elfogadásról,…..
Demszky felvette Kósa fegyverét, s visszalőtt a fideszesekre.  Amikor a helyi ellenzék azt firtatja, hogy mekkora hatalmas nagy óriási adóssága van Debrecennek, akkor a város polgármestere mindig azzal hozakodik elő, hogy bezzeg máshol még ennél is nagyobb. Különösen kedvelt…..
maciBp 2009.03.17 10:53:42
Ha Gyurcsány Ferenc meglátná, hogy édesanyja, Katus, levegőért kapkodva sodródik a Dunában, finoman felhúzná a nadrágszárát, leguggolna a parton, és paposan tagolva azt mondaná neki: "Katus, a hatályos vízügyi szabályozás értelmében azt javasolnám, hogy a kormány…..
Találtam egy kiváló kérdéssort az egyik, szcientológiával foglalkozó internetes fórumon. Aktív szcientológusoknak javaslom megfontolásra.   Szűröd a bejövő hívásaid? Kétszer is meggondolod, hogy felvegyed-e a telefont? Mi a véleményed a…..
Ez tényleg egyszerű rablás, ennél az is jobb lenne, ha a az OTP alkalmazottja fegyvert fogna az ügyfélre és elvenné a tárcáját. Abban legalább van izgalom, nemcsak megalázás. A sztori: Vomit barátunknak csekken rótta le tartozását egy francia ügyfele, az OTP pedig hónapokig ült…..
Rosszqtya elkezdett matekozni, miután mindenki bizonygatta neki, hogy olcsóbb kocsival járni, mint tömegközlekedve, ő meg a lenti levél alapján úgy néz ki, jól felhúzta magát ezen. Volt már egyébként szó erről, egyszer már egy költségszámító excel táblát is feltöltöttünk…..
maciBp 2009.01.17 20:50:50
BME hallgató vagyok, hozzászólnék a dolgokhoz.
1. mint hallgató természetesen only BKV, ami tud nagyon-nagyon mocskos lenni, persze ez engem nem aggaszt, de sokakat, meg igen.
2. Ha valaki BKV-t használ nem vesz minden buszra jegyet, ott a bérlet, nem havi, éves, egy éves bérlet 99000 Ft, persze a munkáltató talán el tudja számolni, legalább egy részét, jelen szabályokkal nem vagyok tisztában.
3. Az viszont igaz, hogy egy robogó lényegesen kevesebbet fogyaszt, mint egy autó/fő, DE kényelmetlen főleg ilyen hidegben.

megoldási lehetőség: A probléma a bizalommal van legfőképp (szerintem), hiszen az internet korában minden probléma nélkül fel lehet olyan hálózatot építeni, hogy az autók nagy része tele legyen utassal. Lásd Románia egyes részeit, ahol nem gáz, hogy vkinek nincs autója, de van Karinti:) vagyis, stop, de a stoppos beszáll a benzinbe, így mindenki jól jár. Ezt internetes útvonaltervezőval és regisztrációval kombinálva egész pofás rendszert lehet kialakítani. Csak azt nem tudom, hogy hány % mer beengedni vkit maga mellé, még akkor is, ha mondjuk Sz.Ig.Sz.-t elérhetőséget és hasonlókat kell megadni, vagy akinek van autója egyáltalán akarja-e ilyen módon csökkenteni a költségeit. Vagy inkább marad a matrica (Bocs.)

Remélem ebben előbb vagy utóbb látni fognak fantáziát. (ja és persze a dugók egy része is elkerülhető lenne, hiszen nem szállna mindenki (külön)autóba)
A hülyeség- és pecholimpia győztese romlást hozott egy élelmes fotósra. Nemrég az egész világ, így a Hütte olvasói is, megismerhették azt a feltehetőleg amerikai férfit, aki Vailben, egy coloradói luxus síterepen úgy esett ki a liftből induláskor, hogy nemcsak az egyik lába…..
Gulyásdemokrácia Lelövik, ugye? 2008.12.16 21:12:00
Feloszlatták a Magyar Gárdát. Alkotmánysértő. Meg lehetünk ezen rökönyödve, hogy hát szegény gárdisták, mit sértenének bármit, de egy dolgot ne feledjünk: 2 és fél éve még képtelen ötletnek hangzott az a felvetés, hogy csuklyás ifjak a fokozott rendőri jelenlét ellenére…..