Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F. Nagy Zakariás

20 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alighogy visszatértünk a genderita élharchoz, máris főhet a fejünk. A napokban Mérő Vera hivatásos felháborodó, az Arrogancia-rend Nagykeresztjének birtokosa - mellesleg a 2010-es kormányváltás előtt tehetséges színésznő - a náciknál is rosszabbnak nevezte Puzsér Róbertet.…..
Safe Space Transznem, transzvagyon 2017.07.31 11:13:57
Üdv újra, kedves progresszív femtársaim, genderharcosaim és transzlovagjaim és lovagináim! Kedves menstruátorok és fallosszal rendelkező, ám a macsóizmust és az állva vizelést élből elutasító egyedek! Hosszú szünet után tértünk vissza. Jusztícia épp az államvizsgáját írja "Szexizmus a…..
F. Nagy Zakariás 2017.07.31 15:05:17
@Santer: Csak nem te is transzvagyonú vagy?
F. Nagy Zakariás 2017.08.02 10:51:04
@Haragosi: Köszönjük a hasznos kiegészítést, genderita önkritikát gyakoroltam, és javítottam a szexista lovagnő elírást!
Remélem, kiállsz a jogaidért, és harcolsz azért, hogy férfitestbe születve is használhassad például a siófoki Aranyparton a strandröplabdázó lányok öltözőjét!
Safe Space Vérbeli rasszizmus 2017.06.09 09:30:27
A progresszió olyan, mint egy jó piramisjáték: ha nem terjesztjük, és nem sorozunk be még több követőt, összeomlik. Épp ezért elengedhetetlen, hogy nap mint nap új frontokat nyissunk, több és több sötétben bujkáló ellengender-forradalmárt leplezzünk le, és feljelentésekkel tudatosítsuk az…..
F. Nagy Zakariás 2017.07.07 10:05:34
@KalmanBlog: Szerintem a népességfölöslegből (értsd: felesleges fehér férfiak) szervezzünk baktérium-ellátó telepeket. Zsúfoljuk össze a ciszheterókat egy biztonságos, szögesdrót kerítések által védett safe space-be, adjunk nekik minimális ellátást, hogy életben maradjanak, és eresszünk be közéjük néhány elnyomott, üldözött hastífusz- és vérhas-baktériumot. Aztán persze figyelni kell a gazdatestek folyamatos pótlására, hogy a védenceink jól érezzék magukat.
Életünk értelme - a furryk és transgender filippínó mosónők támogatásán túl - hogy leleplezzük a mindenhová befurakodó, gyűlölködő, mocskos dög nácikat. A náci (homo nazionalsocialisticus) fő előfordulási terepe az internet. Kedvelt praktikája, hogy normális embernek álcázza magát, de közben csak…..
A Calgary városában élő Valdemar McKenzie mindig is tudta, hogy ő más, mint a többiek. Míg kis társai a bigott óvónénik nyomására papás-mamást játszottak az óvodában, vagy az erőszak melegágyának számító randikat szerveztek a középiskolában, ő érezte, hogy hiába is próbálná utánozni őket; valami…..
Nagysikerű cikkünkben már foglalkoztunk a kérdéssel, hogy az egyedi, színes egyéniségünket hogyan kommunikáljuk kifelé a megjelenésünk által. Most egy apró kiegészítőben arra térünk ki: hogyan tudatosítsd a szürke, bunkó patriarchákkal és agymosott női segédcsapataikkal a…..
Safe Space Éljen a vérfertőzés! 2017.05.05 09:32:38
Hős genderista harcosaink oroszlánként vetik bele magukat a bigottság és konzervativizmus elleni küzdelembe. Ennek a hadjáratnak egyik fontos célja, hogy a vérfertőzés tiltása, mint szükségtelen szabadságkorlátozás szűnjön meg...
F. Nagy Zakariás 2017.05.09 08:08:51
@Santer: www.imdb.com/title/tt0093608/?ref_=nv_sr_1
Ezek az osztrákok nagyon felvilágosultak és toleránsak, a helyükben középiskolai tananyaggá tenném ezt a filmet, hogy a kis nácipalánták is megtanulják tisztelni az egyediséget.
F. Nagy Zakariás 2017.05.10 08:48:26
@Santer: moly.hu/karcok/900977
Így teljesüljön minden progresszív kívánságod!!4!
F. Nagy Zakariás 2017.05.12 09:11:06
@heptakontanonaéder: Megkérdeztem egy ciszheteró elnyomót, mi a véleménye a vérfertőzés tilalmáról, és hogy mivel érvel a tiltás mellett. Idézem:
"A társadalom alkotta korlátok és tiltakozások - és ezt hajlamosak elfelejteni a mindenben elnyomást látó sjw-k - egyszersmind biztonságos keretet is adnak a társadalom tagjainak számára. Bizonyos normákat korlátozásként élhetnek meg az egyes személyek; ugyanakkor ezek a korlátok segítenek megelőzni a társadalmi kizsákmányolást, bűntetteket, vagy egész egyszerűen a senki által nem kívánt, egyénre, társadalomra káros hatásokat.
Így például a legtöbb fejlett demokráciában tiltják a 14 év alatti személlyel létesített szexuális kapcsolatot. Ha arra hivatkozva törölnénk el ezt a korlátozást, hogy "de hát a putrisoron a kis Kalányos Dzsesszikát úgyis felcsinálták 13 évesen" vagy hogy "léteznek 14 évesek, akik érettebbek sok 18 évesnél", egyedi, anekdotikus esetekre hivatkozva utat nyitnánk a gyermekprostitúció és -pornográfia, az abúzus, pedofília és az erőfölénnyel való visszaélés előtt. Ugyanígy a vérfertőzésnél: ha két, értelmileg sérült, ötven-hatvanéves vérrokon nemi kapcsolatának ürügyén megszüntetnénk az incesztus törvényi tiltását, azzal a beltenyészet esélyét növelnénk. Ugyanis nincs olyan, hogy "az ötven év feletti értelmi sérülteknek szabad, másoknak meg tilos, fujj!" Vagy-vagy."
Safe Space Savazzunk! 2017.05.08 10:48:14
 ..
F. Nagy Zakariás 2017.05.09 08:11:41
@heptakontanonaéder: Még megy a vita, hogy azt nekünk is szabad-e, vagy ez egy olyan opció, amivel csak az elnyomott, ám értékes kultúrából származó közel-keleti harcostársaink élhetnek. Meg is nézem, jött-e levél a témában a Genderügyi Nagytanácstól. Ezen az új ÁlljFón hetesen, amit tizenhároméves kínai gyerekek szerelnek össze napi tizenhat órás műszakokban, csodálatosan gyors a net.
Fegyveres támadás Herringderringskjöffladtstadtban. A svéd kisváros szomorú napra ébredt; egy késsel és bombákkal felfegyverkezett ámokfutó ma hajnalban levegőbe repített egy szalonnacsomagoló-üzemet, egy pudlitenyészetet és egy borászatot. A támadás korai időpontja miatt…..
Safe Space Hírek Genderisztánból 2017.04.28 16:00:00
Dicsőséges csapás a maszkulin-hegemonizmusra - hős genderista sztahanovista harcosaink a nemi identitáskutatás frontján mértek újabb csapást az elnyomókra! Grünpritzer Laura gender-identitológiaszakos hallgató nyolc órás műszakban, önkéntes felajánlás keretei között…..
F. Nagy Zakariás 2017.05.02 09:56:20
@KalmanBlog: Sajnos a szexista japánok, akik hírből sem ismerik a feminizmust, ezt az identitást is kisajátították a saját céljaikra:
s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/d5/a6/3b/d5a63bbdc5ea8f058d3e5019864fbe6a.jpg
Hát nem borzalmas látvány? Mennyivel szebb ez: sydneytrads.files.wordpress.com/2015/11/text-poster-fat-acceptance-is-ugly.png?w=547&h=459
F. Nagy Zakariás 2017.05.02 09:57:36
@erkölcsi hulla: Tudósaink még kutatják annak lehetőségét, hogyan lehet biológiailag is szexuális életet élnie két mikrohullámú sütőnek, vagy egy mikrohullámúsütő-szexuálisnak és egy mikrohullámú sütőnek. Lehívtuk a projektre ötmillió euró uniós forrást... ez csak fontosabb, mint a vidéki, cisz, fehér elnyomó kölykök étkeztetése...
Először is bocsánatot szeretnék kérni minden haladó szellemű genderfluid furrytől, akit esetleg triggerelt hosszas hallgatásunk. Az történt, hogy tüntizni voltunk, leöntöttünk festékkel valami szobrot, de az orbánista-faszista elnyomó patriarchátus bosszút állt rajtunk, ugyanis kiderült, hogy a…..
F. Nagy Zakariás 2017.04.22 09:14:04
@heptakontanonaéder: Jaj, genderialista önkritikát gyakorlok. Remélem, megúszom átnevelő tábor nélkül ezt a kínos hibát :(
Mi is az a mikroagresszió? Nos, ahhoz, hogy ezt megértsd, kedves olvasóm, válaszolj három kérdésre. Fehér vagy? Péniszed van? A péniszed vaginákba szereted beledugni? Ha mindhárom kérdésre igen a válasz, akkor közölnöm kell: mikroagresszió lehet bármi, amit teszel vagy mondasz! Elnyomó,…..
F. Nagy Zakariás 2017.03.30 19:04:49
@whoamiohmy: Javaslom, hogy fegyverezzük fel a menekülteket és bevándorlókat! Ezzel egy csapásra két problémát is megoldunk: egyrészt gondoskodunk a koncentrációs táboraink őrzéséről, másrészt munkát adunk szegény migránsoknak is. Ily módon is bizonyíthatjuk, hogy az iszlám a béke vallása, és hívei részt vesznek a rend fenntartásában.
F. Nagy Zakariás 2017.04.11 13:11:06
@KalmanBlog: Ne is mondd, tegnap voltam tüntizni, világítottam a telefonommal, erre lemerült a rohadék, nem tudtam netezni egész este, tiszta beteg voltam :(
Nem, még mindig nem tértem magamhoz. Legutóbb akkor éltem át ilyen katartikus élményt, mikor részt vettem a CEU egyik kiállításán, ahol a világ legfelszabadultabb genderkutatói javaslatot tettek a "nő" helyett a "menstruátor" fogalmának használatára. Szóval a Fővárosi…..
F. Nagy Zakariás 2017.03.20 08:32:02
@KalmanBlog: Így igaz! Én visszavenném a Nemzetibe, és kialakítanék egy önkielégítő páholyt, hogy azok a nézők, akik teljesen felizgulnak a trendi és progresszív darabtól, rögtön ki is elégíthessék magukat.
De amíg a mocskos ciszheterók uralkodnak, erre semmi esély :((
Safe Space Oscar Trigger 2017.03.02 10:33:36
Ezt is megértük hát. Sikeres angol középfokú vizsgám letétele után elégedetten dőlhettem hátra kedvenc kézműves sörfőzőházunk kiselejtezett fotelekből nagy kreativitással összeácsolt pamlagján, és büszkén tekinthettem a barátaimra. A legjobb filmnek járó Oscar-díjat egy meleg, afroamerikai fiatal…..
F. Nagy Zakariás 2017.03.14 08:15:22
@KalmanBlog: Én a múltkor az esztétika-teátrika szakos gendersemleges lelki társammal elmentem Felföldi Robi egyik progresszív rendezésére, a Franz Cafka - A szexkastély c. darabra. Nagyon tanulságos volt, azonkívül zseniális. Finom, metaforikus homo- és poliszexuális utalásokkal adott új jelentésréteget a darabnak. A kedvencem az volt, mikor János vitéz leszopta Shakespeare-t, miközben Josef K. megdugta hátulról a csótánnyá változott Gregor Samsát.
Bah, erről írnom kell egy színházi naplót!
F. Nagy Zakariás 2017.03.14 08:17:10
@whoamiohmy: Az ostoba cis white male-ek azzal mentegetőznek, hogy Kusanagi Motoko robottestet kapott, ami simán készülhetett kaukázusi mintára. Meg azzal jönnek, hogy az eredeti animációs filmben is zöld az őrnagy szeme, ami szintén nem japán vonás.
Mi, felvilágosultak persze lesöpörjük az efféle érveket, és közösen ordítjuk: whitewashing, oooooh!
Safe Space Liberális induló 2017.02.20 20:36:33
Örömmel jelenthetjük be, hogy EU-s kulturális alapból, a CEU és a Nuku Borders, Destroy The Nations Alapítvány hathatós támogatásával megalkottuk a liberálisok, progresszívek és sjw-k hivatalos indulóját. Íme:   Az őslevesből lettünk, Nincs isten, se morál. Az erkölcs idejétmúlt. Jöjjön hát az…..
Nem is gondolná az ember, milyen sok mindent elárulnak egy országról az automaták. Legalábbis Japán esetében biztosan így van, az ázsiai ország túlzás nélkül tele van zsúfolva velük, hiszen átlagosan minden 23 emberre jut egy, az éves forgalmuk pedig meghaladja a 60 milliárd…..
Mert nekem Hillary Clinton csak egy néninek tűnik, már bocsánat. Az ilyen nénik más országokban játszanak az unokáikkal, meg sütiket sütnek. Jól is kinézne már, ha mondjuk a te nagymamád akarna lenni itt a miniszterelnök. Otthonkában, kébzeld el, ahogy a daujerolt hajával osztja az észt. Na ugye.…..
F. Nagy Zakariás 2017.02.03 10:43:07
Kérlek szépen, pont azt beszéltük múlt héten a Queertündérben (isteni a kézműves karamellás sörük bytheway, csak ajánlani tudom), szóval azt beszéltük a haverokkal, hogy éppen az ilyen ocsmány, szűlkátókörű macsóista gondolkodás miatt tart a világ ott, ahol.

Mert megkaphattuk volna Clintonnét. Nem csak az amerikaiak; mi mindannyian. Elnökasszony lehetett volna belőle. Mindenki elnökasszonya, tudod, mint Lady Diana. Komplett programja volt. Komp-lett prog-ram-ja! Ő lehetett volna az első elnökNŐ az USÁ-ban, már csak ezért is megérte rá szavazni, hogy véget vessen a mindennapi szexizmusnak és maszkulin-hegemonizmusnak. Bebizonyíthatta volna, hogy a nemek közt nincs semmi különbség. Már csak azért is jobb elnök lehetett volna, mint ez az ocsmány, oroszokkal és fasisztákkal kokettáló Trump, mert a nők általában véve is sokkal toleránsabbak és odafigyelőbbek, mint a férfiak. Kaphattunk volna egy békésebb világot, ahol foglalkoznak az elnyomott minoritásokkal is. Ahol a transnemű bigender személyiségeknek nem kell szégyenszemre a férfi vagy női mosdót használni, és ahol még hírből sem ismerik a testszégyenítést vagy az ageism-t. Clintonné gyógyírt nyújthatott volna ezekre a súlyos problémákra, és elhozhatott volna egy gyűlölködéstől mentes, toleráns világot.

Ehelyett megkaptuk ezt az arányérzékét vesztett, szexista Trumpot, aki - bocsánat a vulgaritásért - rá se bagózik a társadalmi kisebbségekre. És mindezt köszönhetjük a sok tudatlan, visszataszító fehér prolinak, a szexista-rasszista csőcselék férfiaknak és az agymosott női segédcsapataiknak. Undorodom ettől a világtól.
Safe Space Hőseink #2 2017.01.26 09:03:51
Mivel a szerkesztőség tagjait megtámadta a hímsoviniszta influenza, amelyet a patriarchális halálgyárak ciszgender boszorkánykonyháiban kotyvasztottak ki a maszkulinhegemón szélsőjobbos tudósok (TRIGGER WARNING!) nem kaptok friss felvilágosult posztot. Helyette ismerkedjetek meg egy újabb…..
Tamás Bernard Cecil megijedt - TBC-t, a híres és progresszív filozófust, akinek a toleranciájánál csak a tudása nagyobb, a nappalija gardróbszekrényéből kellett kiszabadítania néhány ciszgender, hetero tűzoltónak. A hírek szerint a baleset úgy történt, hogy valaki előre megfontolt szándékkal épp a…..
F. Nagy Zakariás 2017.01.24 12:46:26
@KalmanBlog: Nagyon szépen köszönjük az értékes kiegészítést. lehet, hogy a jövőben készítünk egy teljes riportot eme nagyon bátor és progresszív transzfajú-transznemű sorstársunkkal. (Állatoknak kialakított swingerklubba jár Cilike? Csak mert az még érdekesebb és haladó szelleműbb dolog volna.)

Esetleg leszbikus kapcsolatba léphetne egy norvég macskával:
www.youtube.com/watch?v=5gWXwbToNpA
Úgy bizony, haver, direkt nem "csajozást" írtam. Milyen már, amikor, érted, jön a white male, aztán leül melléd a Queertündér romkocsmában (ahol egyébként isteni kézműves söröket lehet kapni, nekem a cimetes-karamellás a kedvencem), és odaböfögi igazi tajtparaszt módjára, hogy "mindjárt jön a csajom…..
F. Nagy Zakariás 2017.01.12 14:36:46
@KalmanBlog: Dehogyis, haver, érted, ez csak akkor lenne tárgyiasítás, ha a tárgyiasító kultúrából származó cis white scum-ok lennénk. De mivel mi tudjuk, hogy a tárgyiasítás rossz, el sem követjük ezt a főbenjáró bűnt.
Néhány évvel ezelőtt a norvég állami televízió szeretett volna indítani egy olcsó websorozatot, amin keresztül el tudják érni az a 20 év alatti korosztályt, ami egyre inkább telefont, tabletet és számítógépet nyomkod ahelyett, hogy a tévét nézne. Nem is költöttek rá túl…..
Frau Toleráncs egy átlagos, baloldali érzelmű nőként élte szürke mindennapjait Átlag-Európa egyik fővárosában. (Hogy Berlin, Bécs vagy Budapest, oly mindegy... mindenütt ugyanaz az opresszió és üvegplafon várt reá.) Úgy érezte, valami hiányzik az életéből: hiszen a mocskos férfiak szerint a női…..
Sokan vélik úgy, hogy az élharcos progresszivitáshoz és az elit újbaloldalivá váláshoz elég feltárni a környezetünkben élő fehér férfiak mocsokságait. Nos, ezen személyek tévednek. Ahhoz, hogy felszabadítsuk az elnyomott, buta, szerencsétlen kisebbségeket (beleérve a nőket, színes bőrűeket,…..
F. Nagy Zakariás 2016.12.21 08:54:13
@KalmanBlog: Igazad van, ráadásul így tök jó csajokkal ismerkedhetsz meg. Múltkor elolvastam és megdicsértem Kirchenbach Dorina egyik tanulmányát, a "Lányszobrokra önkielégítettek a szexista, ókori görögök?" címűt, és hát azóta randizgatunk is, mint egyenlő felek. Tárgyiasítás nélkül.
A válasz egyszerű: sehogy! Hiszen te már egyéniség vagy! Szabad, független, értékes és intelligens individuum, mint minden ember. (Leszámítva természetesen a white trash, tudatlan proli idiótákat, akik csordaként bőgnek, és benyelnek minden populista ostobaságot.) Aki ezt elvitatja…..
F. Nagy Zakariás 2016.12.01 12:48:54
@bölcsészmérnök: Gyere velünk, kölcsönkérem apu hatliteres Jeepjét, és leviszlek a fenntarthatósági napra, ahol papírból készítünk fejenként három cd-tokot, hogy megmentsük a bolygót! Egyből nem leszel lúzer!
F. Nagy Zakariás 2016.12.01 22:06:45
@Ahasverus: A bloggertársnőm szokott slammelni, főleg triggering témában, de a múltkor írt egy ódát is a gumiszoba blogról. Talán ide is feltölti valamelyik művét.
A pua technika hímsoviniszta, mert szexuálisan tárgyiasítja a nőket. A helyes menete a dolgoknak, hogy két tanú előtt megkéred a hölgyet, hogy szeretne-e veled lefeküdni, aztán a tanúk írásba foglalják az igenlő választ.
F. Nagy Zakariás 2016.12.08 18:42:22
@Ahasverus: Kemény Zsófi nagyon tehetséges. Pl. itt:
"
Holnap mindenki ír nekem facebookon,
lesz sok hb-m meg boldog szülinapotom.
Holnap nem érek rá semmire, mert tizennyolcnak kell lennem.
Addig viszont még rózsaszín, krokodilos fogkrémet kell ennem,
meg sikítani, hogy a pelenka meg kezeslábas fölösleges,
kétórás barátságokat kötni a homokozóban,
parizerbe tekerni a túrórudit."

Tetszik az a progresszív megoldás, hogy páros rímmel indít, aztán menet közben átvált rímtelen sorokra. A szexisták szerint egyszerűen nem jött ki neki a rím, ezért hagyta a francba, de hát ezek annyit értenek a költészethez, mint hülye konzervatívok a transznemű edukációhoz.
Safe Space Hőseink 2016.12.01 18:45:00
Vannak, akik bemerészkednek a patriarchális, xenofób fenevadak barlangjába, a ciszgender heterók közé, és halált megvető bátorsággal felveszik a harcot a fenyegető veszéllyel, szembeszállnak az intoleránsokkal, küzdenek a free speechért, és megpróbálják elhallgattatni az…..