Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fucker

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 20-án Tel Avivban lép fel a Metallica, pedig pár nappal ezelőttig még úgy állt a helyzet, hogy a koncert vagy elmarad, vagy félházas lesz - az öntudatos izraeli metálosok ugyanis beintettek a 159 dolláros jegyárakra. A zenekar turnéit szervező Live Nation cég árképzése…..
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..
Fucker 2010.02.21 18:54:03
@borovi: hallottal mar genetikarol???
A svájci Vals falu házai között bújik meg - szó szerint - ez a családi fészek, amely zömében a felszín alatt, a domboldalba épült. Távolról szemlélve könnyen gödörnek tűnhet, valójában minden benne van, ami az otthon fogalmához kapcsolódik, még egy kicsit több is. A SeARCH…..
Ugatok a gyönyörtől: olyan szellemes, kreatív lehúzással jelentkezett az ismert barkácsáruház, hogy a Tesco, az Auchan és a Cora menedzserei nagy pénzért fognak továbbképzésre járni hozzájuk. A trükk lényege, hogy egy olyan árucikknek árazzuk le egy alkatrészét, amelyikről…..