Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Do2Do

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Kedves látogatók! Egy kicsikét megtorpant a bejegyzések száma, ami nem is csoda, hisz kérésem ellenére senkinek sem füllik a foga a bejegyzés íráshoz, de legalább egy hozzászóláshoz… tisztelet a kivétel! :) Így muszáj lesz ismét az én panaszkodásomat…..
Do2Do 2008.04.16 22:47:47
Először is nagyon örőlök, hogy ilyen sok ébredező ember létezik a Fisák mentén, azaz "Csikszentgyörgy" községben. Már ideje volt és itt külön dicséretet érdemel CICERO, aki azt vallja magáról, hogy nem földi . És ez ha tényleg igaz akkor a földiek egy kicsit le kellene süssék(süssük) a fejüket, vagy legalább tükörbe nézzenek(nézzünk), hogy egy kivülről szemlélő ember kellett felbuzditsa a kedélyeket és elkezdjenek a "bárányok" beszélni.
Nekem is van hozzá füzni valóm az el múlt 2 hét eseményeit szemlélvén kivülről passzivan. Magyarázza má meg valaki mert azt az eggyet nem értem meg, hogy a XXI.ik században történik meg mindez, és itt nálunk, hogy a Román Rendőrség is beavatkozik egy RMDSZ-en belőli választási kampányba.( a "reales" polgármester céljai eléréséért).
Nem tudom figyelmen kivül hagyni , olvasván a Csiki Hirlap hasábjain a Dánfalvi iskolában történteket, és mi a helyzet Csikszentgyörgy községben? Vagy az RMDSZes Polgiknak mindent szabad ? Ezt a törvény nem bünteti? A Mi közsé-günkben hol volt kiosztva a a polgármester fotójával ellátott rágalmazó és sértő úgynevezett "választási kampány lap"? CSAK OTT AZ ISKOLABAN!!!!!!
Ja és megkérek mindenkit hogy a romákkal ne foglakozzatok (nem a magyar ember által betelepitettekről van szó), mert ezzel a kedvenc "polgit" sértegetitek , ő általa a legkedveltebb személyek a községben,csak az a baj hogy Menaságra egyet sem telepitett.Ellenkező esetben irhatjatok a "declaraciot" a rendőrségen.
ÉS MOST ÉN IS MARADOK ELISMERÉSSEL IRÁNTATOK és KÜLÖN A KÖZBIRTOKOSSÁGOKNAK AMIÉRT SZEMBE MERTEK SZÁLLNI A REALES POLGIVAL!!!!!(a reményt nem szabad elvesziteni a csatát elvesztettétek de a HÁBORÚT még nem , ne hagyjátok magatokat)