Regisztráció Blogot indítok
Adatok
málnabokor26

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több „Molotov-koktélt” dobtak ma hajnalban egy romák lakta házra Hatvanban. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e etnikai szál a történtekben. - írja a HEOL. Szerintem az is baj, hogyha egy embernek is eszébe juthat egy országban egy ilyen hír hallatán az, hogy ez…..
málnabokor26 2010.05.23 09:45:11
Csodát vársz? Törvény az integrálásukról? Éltél te cigányok között? Tudod milyenek? Nagy részüket nem lehet integrálni,mert nem akarják. Akit meg lehet, azoknak nem kell a törvény, mert maguktól is tanulnak, dolgoznak, taníttatják a gyerekeiket és boldogulnak. Ismerek cigányokat, nem is egyet, sokat. Jól boldogulnak. És hidd el nekik is megvan a véleményük a cigányságról....És ismerek olyan családot is akik nagyon szegények, de a nagyon kevés pénzükből is mindent megadnak a gyerekeiknek. Nem velük van a gond. Őket senki nem bántja, nekik segítenek az emberek.
A gond azokkal van akik nem akarnak dolgozni, nem járatják a gyerekeiket iskolába, ha bemennek, akkor zavarják a tanórát, fenyegetik a tanárokat, kárt tesznek az osztálytársaikban, trágárkodnak és had ne soroljam. És ők vannak többségben. Ezen nem segít semmilyen törvény.
Fogalmad sincs mit eredményezett a falusi iskolákban az integrált oktatás, hogy nem lehet kiemelni, áthelyezni stb az olyan gyereket, aki kezelhetetlen. Nem lehet oktatni ezekben az iskolákban....A rendőr hetente többször kijár, gyerekeket és tanárokat bántalmaznak. Ellehetetlenült a helyzet.
A baj az, hogy olyanok írnak elő ilyen dolgokat, akik még sosem jártak ilyen helyen.

Elárulok valamit. Itt Mohácsi Viktóriát a cigányok is elküldték a sunyiba és azt kívánták neki éljen a védencei között, hogy megtudja milyenek is valójában. Mert itt a tisztességes, boldoguló cigányok is elítélik a cigányság jelentős részét, azokat, akiket a törvény sem fog integrálni. Ezek a cigányok tisztán látnak....
Nem olyan eredeti ez a J.K. Rolling, mint képzelnénk: a Harry Potterben szereplő mindenízű cukorkának ugyanis van előzménye, mégpedig egy amerikai cukorkagyártó, ami már 1898 óta gyártja a legkülönbözőbb ízű cukorkákat. Ez a Jelly Belly. A világhírű regény miatt állítólag…..