Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutyaszerviz1

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutyaszerviz blog 2017.08.23 13:44:04
Sziasztok! 2017.augusztus 12-én Mátyásdombon tartottunk bemutatót, a falunap keretében. Bár itt is némi kihívással néztünk szembe, hiszen annak ellenére, hogy végre jó nagy terület állt a rendelkezésünkre, hangosítást nem kaptunk. Így a csekély számú, ám annál lelkesebb közönségnek igen csak körénk…..
Kutyaszerviz blog Nyári bemutatók 2017.07.30 15:52:34
Sziasztok! Idén nyáron elég sok helyen jártunk bemutatózni.Mindenhol remekül éreztük magunkat, sok kedves emberrel megismerkedtünk.Öröm látni, hogy ennyi állatbarát és főleg kutyarajongó ember gyűlik össze egy-egy alkalommal.Mindig sok kérdésük van, az iskola vezetői alig tudnak mindre…..
Végre eljött, amire már nagyon vártunk: A Kutyaszerviz S.E. nyílt napja. Már délelőtt 10 óra felé gyülekezni kezdtünk a pályán-állt már a sátor is. Közösen befejeztük az akadályok öszeállítását és a pálya rendezését is. 12 óra után a Német juhászkutya fajtamentőktől Moravecz Misi futott be.Három…..
2017. május 26-án, pénteken délelőtt a szabadbattyáni Cifrakert óvodában tartottunk bemutatót. Miután mind a hét csoport felsorakozott, kezdődött a műsor. A szokásos módon, először fegyelmező gyakorlatok kerültek bemutatásra, majd az ügyességi feladatok következtek. A tapsból és az ujjongásból arra…..
Sziasztok! 2017.Május elsején összegyűltek a Kutyaszerviz S.E. BH és IPO vizsgára készülő nebulói és gazdáik.A foglalkozás ezen módja lehetővé tette, hogy a párosok csak a vizsgán bemutatandó feladatot gyakorolhassák, a kiképzők koncentráltabban figyelhessenek és felhívhassák a figyelmet a…..
  Miért fontos a kutyaovi?   "Ott csak játszanak a kutyák, felesleges!""Van otthon egy 5 éves kutyánk is, majd vele játszik!""Gyakran visszük sétálni, közben találkozik a kerítéseknél kutyákkal!""Majd ha minden oltását megkapta!"Gyakran találkozni a fenti válaszokkal, ha szóba kerül a kutyaovi…..
Kutyaszerviz blog Végre... 2017.02.12 17:16:58
Sziasztok! Az elmúlt hetek fagyos-lucskos időjárásában sajnos. sokszor előfordult, hogy a pálya nem volt alkalmas kutyázásra. De ezen a héten végre használhatóvá vált. Folytatódhat a munka!  :)    …..
Sziasztok! Itt az új év- nagyon hideg időjárást hozott.De mi kitartunk: a havas-jeges pályán, szélben is megtartjuk a foglalkozásokat.a kutyák nagy örömére. Néhányuk még jobban is érzi magát ebben a zegernyében, mint nyáron.  Képek megtekinthetők…..
Sziasztok! Ma egy fantasztikus, ünnepi hangulatú foglalkozás volt az iskolában! Mindenki készült valamivel, sütivel, pogácsával, meleg teával. Mavis gazdái egy gyönyörű és nagyon finom, Kutyaszerviz logós tortával leptek meg minket. S nem utolsó sorban, nagyon köszönjük az egész csapatnak a…..
Kutyaszerviz blog 2016.december 11. 2016.12.12 22:56:36
 Sziasztok! Délutánra igen szép idő lett, sokan eljöttek, hogy a négylábúakkal együtt töltsék az időt. Időközben több új taggal bővült a csapat- lelkesen dolgoztak a többiekkel. Laci vadonatúj "zavaró körülményeket" hozott, ezeket haladéktalanul ki is próbálta a kutyákon- némelyikükben nem kis…..
  Sziasztok!                                                                                         2016.november 12.-én reggel embert és kutyát próbáló időben gyülekeztünk a Kőbányai Happy Dog Kutyaiskolában.Esett az eső és a szél fújt, de a vizsgázók: Tasli, Zénó, Árész, Loki és gazdáik…..