Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EJoco

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég jelent meg az általam egyébként rendkívül sokra tartott Charaf Hassan, a BME VIK dékánjának interjúja, amelyben azt mondta a dékán úr, hogy: “Diploma nélkül nem informatikus az informatikus, legfeljebb kékgalléros asszisztens.” Elsőre ezen igen felhúztam magam, aztán eszembe jutott,…..
EJoco 2021.05.20 12:43:28
@Opi87: az utolsó mondatod mennyire igaz, egyetértek vele. Gépésztechnikus végzettséggel termelési elemzőként dolgozom. Azért mert érdekelt és hajlandó voltam csinálni és tanulni.
Tudtad, hogy a telefonodnak vannak titkos kódjai? És azt, hogy azok milyen funkciót töltenek be? Az alap GSM időkben például ezekkel lehetett ellátni a készülék IMEI számának lekérését vagy a hívószám kijelzés tiltását. Az okostelefonokon kevésbé egyértelmű, hogy ezeket miért és hogyan érdemes…..
A FIÓK A FIÓK 2017.08.25 08:00:00
Már egy ideje motoszkál bennem a gondolat, hogy indítani kellene egy blogot, ahol kisebb-nagyobb rendszerességgel leírhatom azokat a gondolatokat, ami éppen foglalkoztat. A címadás nem kis fejtörést okozott, hiszen olyan nevet szerettem volna a blognak, ami könnyen megjegyezhető és asszociációkat…..