Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ginger812

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínű, mindenki találkozott már a napokban a telefonjukat bámuló emberekkel akik a környezetüket többé kevésbé figyelmen kívül hagyva mennek az utcán s néha teljesen váratlanul megállnak, vagy megfordulnak vagy még rosszabb esetben csoportokban mennek s olyanokat kiabálnak egymásnak, hogy itt…..
Nagyon rég nem írtam ide. Ez az átka, ha az ember lánya több blogot vezet. Ma egy igazán személyes témával fordulok hozzátok, ami remélem segít benneteket az elindulásban, ha esetleg hasonló szituációban vagytok érintettek. Minden pár életében eljön egyszer az a bizonyos pont, amikor minden a feje…..
   Fotó: Varga Zsolt   Az egyik swinger klubban vagyunk és már éjjel egy óra is elmúlt. Egy párral a felső szinten volt egy maszatolós próbálkozásunk, de már hazaindultak. Nem volt csók és párcsere sem! Eddig ez a mérleg és tulajdonképpen nincs is ezzel semmi bajunk. A társalgóban nézelődünk,…..
ginger812 2016.11.27 09:52:28
@Jakab.gipsz: Szerinted minden, ami a neten fent van az micsoda, ha nem reklám? A swinger nem "fogyasztható" számodra, oké, de feltételezem a reklámozott női betétekre sem leszel soha vevő! Sorolhatnám tovább..., viszont a női betét és megtalálja gazdáját egy nő személyében, a swinger is érdekli valakit... Az, hogy te mire és kire vagy vevő az most itt lényegtelen.
ginger812 2016.11.27 10:09:24
@Borsókavics: Voltál már swinger klubban? Ja, még nem? Mindjárt gondoltam! Soraid erről árulkodnak. Akkor hova jársz? Prostikhoz? Esetleg van egy kitartottad? Vagy netalán egy kalitkába zárt madárkád? Egyedül vagy? Pornóra rejszolsz? Roppant okos és bölcs elképzelésed van Botondról, gratulálok!

A poszt végén lévő kérdőívből is látható, hogy a szavazóknak több mint a fele még nem járt swinger klubban, tehát csak vagdalkoznak, hogy mese ez a blog stb.

Elég sok posztot elolvastam Botiéktól. Mivel én is klubba járó vagyok, számomra egyértelmű a hitelességük a leírások alapján.