Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit Gőbel

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
Judit Gőbel 2017.10.16 08:05:08
Az egész X faktor egy borzasztóan színvonaltalan tehetségkutató műsor. A zsűri már a válogatón bebizonyította, hogy nem ért zeneileg semmihez. Nem volt egy építő vagy épp eltanácsoló bírálatuk. Ott bohóckodtak nem kis pénzért. Meg is látszik a hozzá nem értésük eredménye. Ilyen selejtes énektudású versenyzői gárda még nem szerepelt egyszer sem. Igaz ha a zsűri is csak a hozzá nem értéséről ad számot mi várható egy jelölttől? Eljött az élő adás ideje. A műsorvezető Kis Ramóna kiállított magáról egy szegénységi bizonyítványt. Sem olvasni, se értelmesen kérdezni - két-max. három kérdésről van szó - sem számolni nem tud. Tavaly szörnyű volt Istenes Bencus is , de ez a nő azon kívül, hogy visítozik folyamatosan máshoz nem is ért. Nézhetetlen. Az énekes jelöltek közül a szlovák pár, Abaházy és az olasz lány aki ér valamit. Van zenei alapjuk , feltételezhető, hogy tudnak kottát olvasni a többi egy nagy nulla. Ehhez jön a zsűri nagy szakértelme, mindenki nagyon jó, egy csoda - igen csoda, hogy ilyen énekes képernyőre kerülhet - ezen kívül építő jellegű kritika nem hangzik el egyik mentor szájából sem. Látszik, hogy nekik maguknak sincs semmi zenei képzettségük csak felkapott "sztárocskák" akikkel ideig óráig fut a szekér. Utána eltűnnek majd a süllyesztőbe. Egy biztos se őket, se a mostani önjelölt sztárokat senki nem fogja hiányolni a zenei életből.
Úgy látszik, tovább égeti magát, és a hidakat lehetséges szövetségesei között az MSZP miniszterelnök.-jelöltje. Most a Hír TV-ben hazudott egy orbitálisat a választáson lehetséges koordinált indulásról. Botka a végét járja. Most már arra vetemedett, hogy félrevezette a nézőket, a kormányváltásban…..
Bár a fél nap azzal telt el, hogy az MSZP megpróbálta azt a látszatot kelteni, hogy Botka László, testi épsége kockáztatásával, hősiesen megakadályozta a Fidesszel kötendő plakátmutyit, jobb, ha mindenki tudja: a párt miniszterelnök-jelöltje tisztában volt a paktummal, sőt, áldását is adta rá. Erre…..
Botka első ígérete, miszerint március elejére maga mögé sorakoztatja a demokratikus ellenzéket, kudarcot vallott. Most 19-re kér lapot, megpróbálja egyedül, csak ebben már nemigen hisznek a szocialisták. A tegnapi, miskolci kampánynyitó előtt már számon is kérték, hogy amit tesz, bajba sodorja az…..
Judit Gőbel 2017.03.16 08:09:58
@camilló: Hol van az a tisztességes baloldal? Akik egyszer már levitézlettek azokban az emberek többsége már nem bízik. Undorító ahogy már most ott sündörögnek a haszonlesők. Az MSZP képtelen kilépni és maga mögött hagyni a kétes arcokat. Addig amíg ez nem történik meg addig kizárt a siker. Új emberek kellenének akiket nem a pénzszerzés motivál, hanem tényleg tenni akarnak az átlag emberért, de nem alamizsnákat szórni a " népnek"