Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wertza

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a miniszterelnökséget vezető miniszter az egyházakat nevezi az oktatás legfontosabb szereplőinek, ott már a baj nem kicsi. Európában ugyanis már Luther Márton idején kezdett divatba jönni a szekularizáció, 1517-ben. Az állam és egyház szétválasztását VIII. Henrik idején kezdték el Európában –…..
wertza 2016.11.26 23:55:00
@vértes: Amikor papok molesztálnak kisgyerekeket, olyankor hol van az európaiak istene? Épp nem ér rá? Más dolga van?

Akkor elég elfoglalt lehet: en.wikipedia.org/wiki/Catholic_Church_sexual_abuse_cases

A muszlimok mást se akarnak mint leigázni minket. Ja. Mondják ezt véletlenül pont azok az autoriter vezetők, akik épp leigáznak, kirabolnak minket, akik lebontják a demokráciat, akik csak a saját hatalmuk bebetonozásával foglalkoznak. Az ostoba nép meg hevesen tapsol mindehhez, mert cserébe meg lesznek védve a nemlétező muszlim veszélytől.

A nyugati világra a legnagyobb veszélyt az olyan fasiszta vezetők jelentik mint Orbán Viktor, Le Pen, Putyin meg Trump. Amikor a legutóbb a fasiszta nézetek teret nyertek, annak az eredménye 60 milló háborús áldozat és egy szétbombázott Európa lett.
A muszlimok ezt ha akarnák se tudnák überelni, de az újraéledő európai fasizmus sajnos képes lesz rá. Ugyanaz a kotta mint Hitlernél, csak a zsidókat átírták muszlimokra.

A legszebb, hogy miközben a muszlim terrortól rettegtek, Magyarországon egy év alatt többen vesztik életüket kórházi fertőzésekben, mint közlekedési balesetben, és triviális problémákkal kórházba kerülő betegek is meghalhatnak olyan kórokozóktól, amelyeket már az intézménybe kerülésük után szedtek össze. De ez nem számít, ettől nem kell félni, mint ahogy attól se, hogy háromszor annyi az amputáció Magyarországon mint az EU többi országában, viszont muszlim, na az egy darab sincs. Sokkal jobb ezzel a tudattal meghalni egy kórházi fertőzésben, miután drága érműtét helyett levágták az ember lábát, nemde?