Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csarab

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vonatmesék Alkoholista főnökök 2016.12.09 19:09:00
Magas, jóképű, láthatóan jól szituált, 35 év körüli férfi bámul ki az ablakon az éjszakába. Jól ápolt kezein megakad a tekintetem. Remegnek. Azon tűnődöm, vajon mi okozhatja ezt a tremort, és amikor felém fordul, mosolyogva rákérdezek. – Sok volt a kávé? – Üres tekintettel bámul rám, majd picit…..
Vonatmesék Agresszív vegánok 2016.12.04 20:43:42
Kora reggel álmos és nyűgös óvódás korú fiúcska néz undorodva a kezében tartott, számomra is felismerhetetlen valamire, miközben az édesanyja lelkesen magyarázza a barátnőjének, hogy végre talált egy óvodát ahol legalább a vegetáriánus étkezés megoldott a gyermeke számára. Igaz ez azzal jár, hogy…..
Ülök a vonaton velem szemben egy fiatal pár, boldognak kellene lenniük, hiszen babát várnak. De mégsem ez a helyzet. A kismama szeméből valami megfoghatatlan szomorúság sugárzik, a férfiéból pedig elfojtott düh. Nem ismerem az előzményeket, mégis úgy gondolom semmilyen bűn nem érdemel ilyen…..
Csarab 2016.11.29 18:24:03
@gomborr: Köszönöm az észrevételét. A bántalmazásnak valóban számos formája van, ami nem csak a nőket érinti. Azzal is tisztában vagyok, hogy egy férfinak ezzekkel a megalázásokkal sokkal nehezebb megküzdeni, mivel társadalmi elvárás, hogy egy férfi oldja meg a problémáit, és ne nyafogjon, mint egy kislány. Már az óvodában is ezt sulykolják beléjük. Amivel nem értek egyet. Persze egy figyelmes szülő, pedagógus, a jó barátok, vagy egy szerető társ nagyon sokat segíthetnek az embernek a megküzdésben. Terveim között szerepel a munkahelyi pszichoterrorról, a mobbingról is írni.