Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás Kolb

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szénhidrátok? Legyünk hálásak, hogy léteznek! Valójában nem a „gyilkos cukor” ellen kellene küzdenünk, hanem a mértéktelenség és lustaság ellen. A régész is válaszol, hogy a korai elődeink tudatosan éltek-e alacsony szénhidráttartalmú étrenden. Valamint olvashattok pár saját tapasztalatos tippet, ha…..
Tamás Kolb 2016.11.26 22:30:33
@Advanced Flight: És hol van a referencia az orvosi sztorikról?
Tamás Kolb 2016.11.26 22:46:10
@Könnyen elkaptuk, uram!: Ember nem a sztoriról kell referencia hanem arról, hogy amit állít az úgy van. Nah jó én csak unalmamban írtam ide, meg mert reklám van az X-faktor-ban. Azért néha jó a reklám alatt az indexen "5perces" cikkeket olvasni bevallom.
Tamás Kolb 2016.11.26 23:12:34
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Ezt állítja:

"A nefrológus arról panaszkodott, hogy mennyi fehérjeport szedő ember kerül be hozzá vesegondokkal"

" A helyzet az, hogy ezek a valós, hétköznapi tapasztalatok nem fognak megjelenni gondosan kontrollált kutatási anyagokban. Nem kell ezeket nyilvántartani, vezetni, statisztikát készíteni belőlük, de még a terméket/diétát forgalmazóknak sem kell ezekkel hivatalosan foglalkozniuk. Ezek az történetek ottragadnak a kórházi hétköznapokban."

50 éve kutatják a kapcsolatot a vese és a bevitt fehérje között:

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1262767/

Szóval a kérdésre, hogy mit állít, a válasz: Az író próbálja megvezetni az olvasót finoman fogalmazva, hiszen ő csak hallomásból hallotta az egyik tanárától az orvosi egyetemen valakitől. Egyértelmű az író állásfoglalása a témában. A végén szokásosan utal a referenciára ami pontosan annak a hiánya, tehát igaz is kell legyen amit amúgy csak hallott. Nem létezik, nem kutatják, nem fontos, nem kötelezett a gyártó stb...
Lehetne fokozni még ezt a cikket ha egy bekezdést szentelnénk a kreatin vesekárosító hatásairól is :D