Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VanHorn

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Maci volt II. 2007.01.18 07:00:00
Ledöntötték Wass Albert szobrát Solymáron. Kényelmes megoldás, hogy a MAGUKFAJTÁK tették, úgyhogy aki inkább a maga kis zsákvilágát ápolná ma, az ne olvasson tovább. Az se, aki hős cheguevarista felkelőket sejdít a bűncselekmény mögött, és titkon örvendezik; utóbbi viszont…..
w Műveljük kertjeinket 2007.01.17 15:09:00
Valóban elkeserítő a magyar politikai kirakat; tök normális, hogy abból a magyar választók fele nem kér. Azt is láttuk, hogy új pártot szülni veszélyes és fájdalmas vajúdással jár. Nem lesz meg holnapra. Mi maradt tehát? Lőjük magunkat a Dunába, vándoroljunk ki, vagy…..
w A Sólyom-paradoxon 2006.11.26 08:00:00
Mondja megint Sólyom László az erkölcsi tutit, a nemzet élő lelkiismerete ő; akkora a formátuma lassan, hogy bele se fér a Kárpát-medencébe. Újdonsággal nem szolgál az elnök úr - azon kívül, hogy ő trappistát vesz a boltban, és felismerik -, az Elkúrtuk-gate-ről sápítozik…..
VanHorn 2006.11.28 11:57:45
Ket dolgot vegyunk eszre:
1) Ha csak a sajat partod propagandajat hallgatod (mert ez kokemeny propaganda, Gobbelstol tanulhattak el) akkor vak vagy es az orrodnal fogva vezetnek. Al- esemenyek, al- okokra adott al- magyaratazatok (csak ez nem olyan vicces mint az Illetekes Elvtarsnal), elore kitalalt forgatokonyvek amik mindenkinek a sajat igazat tamasztjak ala, elvbol egyet nem erto (fizetett) 'szekertok',
lehallhgatasok es kiszivarogtatasok, fizetett ujsagok es fizetett ujsagirok - soroljam tovabb? Ja es a kedvencem a masik oldal legitimitasanak megkerdojelezese (valasztasi 'csalasok' a rendszervaltas 'nem volt legitim', Horn 'pufasjkas' Demszky 'z.ido' Medgyessy 'ugynok' Gyurcsany 'hazug'). Fo hogy ne kelljen veluk szoba allni, mert meg a vegen valaki szoba all veluk es rajon hogy azok is magyarok, es nem is mindig beszelnek hulyesegeket.
Sajnos ameddig egyszerubb a magyar embernek a masikra haragudnia az elszurt elete miatt, mint magaba neznie, (es a politika erre epiti a propagandajat) addig ez igy is marad. Ha ez valakinek erkolcs, hat csak tessek... legfeljebb majd nem csak a toke megy mashova, hanem az ertelmiseg is es akkor majd lehet dagonyazni a langyosban, mar nem lesz senki aki zavarogjon.
2) Reformokra szukseg van, ahogy szukseg volt mar a rendszervaltaskor is. Rogyadozo, pazarlo, felog-meddig mukodo kozintezmenyek, rafizeteses, allam altal dotalt szolgaltatasok, eresztekeiben recsegropog itt sokminden. Igazandibol addig nem lesz vege a sor-virsli szocializmusnak amig valaki oda nem lep kemenyen. Alternativaja persze van, a nemzetiszin pantlikas-kolbaszos-palinkas Okt.23-ikas kereszteny es nemzettudat, ami szinten nagyon szocialis akar lenni, (persze kerdes mibol?) de akinek ez igazi alternativa az inkabb igyon meg egyet a vezer egeszsegere.

Sajnos ezek a reformok nem fognak menni kozmegegyezessel, mert a politikai megosztottsag miatt ilyen nincs, es jol beidegzodott erdekeket fognak melyen serteni, es lesz meg sok tuntetes is, de megallitani ezeket mar nem lehet - legfeljebb akadalyozni.
w Állóháború 2006.11.27 12:00:00
Mért veszekednek a politikusok folyton? Ugye. Mért nincs már végre egyetértés meg béke, szintén ugye. Ezt lehet hallani mostanában innen-onnan; a kutatások szerint zuhan minden párt népszerűsége, ez is arra utal állítólag, hogy elege van már a népnek a kakaskodásból.…..
VanHorn 2006.11.29 17:26:39
Ujabb szep pelda az egyuttmukodesre:
index.hu/politika/belfold/egyeztet9013/

Na ennyit az elfogadasrol. Vagy legalabb a megkiserleserol.