Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R2D2

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webáruházunkba keresünk munkatársat!Havonta közel negyedmillióan látogatják egészségügyi portálunkat, ahol három hónapja megnyitottuk az ország egyik legnagyobb kínálatú egészségboltját.Olyan munkatársat keresünk, akilegalább 1 éves gyakorlattal rendelkezik az…..
Egy kis visszatekintés 15 évvel ezelőttre. Nemrég kikerült a netre a Sea Org magazinjának, a High Windsnek az 1993-as kiadása. (Bővebben a Sea Orgról: Sea Orgos bejegyzés #1 és #2.). Először tisztáznám a Sea Orgon belüli rangokat (ne feledjük, hogy ez egy szerzetesrend…..
Friss email-termés a szcientológus levelezőlistákról: Szcientológia Önkéntes Lelkészek, mint a szcientológia reklámozói Kiküldve: 2008.05.23. 21:01 Kedves Szcientológus! Tudom, keveset hallasz az Önkéntes Lelkészekről. De szeretném, ha tudnád, hogy ők vannak! Sárga…..
Ha valaki azt mondja: csapatot akar kovácsolni a munkatársakból, akkor az, számomra azt jelenti, hogy minden hátteret, és lehetőséget megad ahhoz, hogy a kollégák jó kapcsolatot alakítsanak ki egymással, hogy összedolgozzanak, jól érezzék maguka a munka közben, és esetleg…..
Ismerősöm küldte az emailt, most hétvégén egy maratoni szcientológus könyveladási akció várható az országban. Itt a hadbahívó email, aminek a szóhasználata igen jól tükrözi a szcientológia egyházi ás vallási jellegét (telefonálás célcsoportoknak, üzleti szeminárium,…..
Források: United Press Aftenposten Wikinews Egy norvég politikus lánya öngyilkos lett, miután a Szcientológia Egyház személyiségtesztjén nagyon rossz eredményt ért el, jelentették a norvég hatóságok. Kaja Ballo, Olav Ballo norvég parlamenti képviselő lánya, a nizzai…..
R2D2 2008.04.18 17:37:48
yx

Ez a fenyegetés nem igazán "ütős". Már kaptak egyet az ügyvédtől, valőszínűleg leírta abban is, hogy mik a cég kötelességei.
Sz@rtak rá.
Csak az idő megy vele, he fenyegeti őket az ember és vár, hogy mi lesz.Felszámolást pedig nem lehet e miatt kezdeményezni. sajnos a felszáolásra vonatkozó szabályok is igen felpuhultak a tavalyi évben. Azt sokáig el lehet kerülni, húzni..
Nem kell évekig pereskedni ilyen ügyben. A Munkaügyi Bíróság alapból a munkavállaló felé hajlik, ez egy nyert ügy. Megijedni akkor fognak, amikor kézhezkapják a felperesi indítványt a bíróságtól, hogy reagálhatnak rá 8 napon belül....