Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iamszendrei

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik leggyakrabban felmerülő téma a blogon, és sokan kértétek is, hogy írjak róla, de bevallom őszintén húztam, amíg lehetett, mert nem vagyok benne annyira érintett. De most összeszedtem magam, a gondolataim, a tapasztalatom, és megírom: Volt már egy olyan poszt, hogy mi az, amit NE tegyél,…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Szeretnék nem inni. Ennek minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól. A blogot három okból…..
iamszendrei 2016.12.27 12:58:42
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Egy igazi frusztralt, tudatlan, eloiteletes buta ember vagy, aki a nelkul okoskodik olyasmirol, amirol fogalma sincs, hogy akar csak egy bejegyzest is elolvastal volna a bloggertol - mert ha megtetted volna biztos nem nevezned akaratgyengenek.

vagy oylan olvasatlan es buta vagy h fogalmad nincs a fuggosegek mibenleterol, vagy egy sajat fugosegekkel kapcsolatos indulatod vezeted le

Reszemrol javasolnam, hogy moderaljunk.
Ma reggel egy komment-értesítő e-mailre keltem, amit első dühömben azonnal ki is moderáltam.  Aztán úgy döntöttem, hogy írok erről a dologról, mert a blog témájának kényessége miatt - nem csak miattam, hanem miattatok sem- lesz itt soha demokrácia kommentelés terén, és már jó néhány ilyen és ehhez…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..