Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiara_vm

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
immortalis Te mit csináltál... 2009.09.11 12:01:00
...nyolc évvel ezelőtt a mai napon? Én két főiskolai előadás között voltam épp, amikor felhívott a Rudi haverom, hogy "geci, kitört a harmadik világháború, kapcsold be a CNN-t!" És te mit csináltál aznap?..
Ennyi volt, az évadzáró sorozatzáró is egyben. Látszik, hogy az alkotóknak nem marad elég idejük, illetve az is, hogy számítottak a második évadra. Megpróbáltak házalni a sorozattal néhány kábeladónál, ám süket fülekre találtak, senki nem kért a folytatásból. Az…..
Aaron Echolls szabad ember, Woody Goodman szabad ember, nincs igazság a földön. Még az is meglehet, hogy a Mikulás és a Húsvéti Nyuszi is csak kamu. Neptune seriffhivataljában egy ember raboskodik csak, Vinnie Van Lowe, ő is azért, mert betört Woody lakásába, nyomokat keresni. A…..
Rövid ismertetés. Tinisorozat, Josh Schwartz, OC-feeling. A lényegen túl vagyunk, jöhet a sztori. :) Serena (S) ül a vonaton, vágyakozóan kitekint. Megérkezik, és persze egyből kiszúrja valaki. Megy is a hír+kép a Gossip Girlnek (GG – pletykacica?! bleh...) (akiről persze…..
Justin megérkezik Vermont-ból, Brian pedig dugós bulit tart, ami nem nagyon tetszik a kis szőkének. Közben Ben igyekszik szex helyett tibeti gombócokat gyártani, mert azt gondolja, hogy nagyszerű méregtelenítő. Ben most nagyon nincs jól, ami miatt Mikey aggódik is. Főként akkor rág…..
A hét főeseménye ezúttal a Téli Karnevál, avagy csillámpor, vattacukor, lufik és Jackie-alázás minden mennyiségben, no meg egy újabb bűntény. Ja és Logan becsajozik, Cassidy becsajozik, és… bizonyos szempontból Dick is. A karnevál főszervezője Ms. Hauser, hű seggnyalói…..
Ben a palmtopját keresi, Justin és Mikey pedig majd pénzt a képregénnyel. Az elektromos kütyü nem kerül elő - Mikey ellopta és elrejtette -, de J.D. és Rage története alakul rendesen. Mikey azért rejtette el a kütyüt, mert meg akarja hívni Ben szülinapjára a barátait, viszont…..
Kedvenc heti szappanoperánk (de csak azért, mert az Ugly Betty-t EDDIG nem néztük, bár amilyen fos a Grace klinika, lehet kap egy esélyt) a brazil írók kedvenc fegyverével indítja az epizódot: Callie megbocsát George-nak, mert így lehet még több drámát beleszuszakolni ebbe a…..
Nu, a címből már ki lehet sakkozni, hogy miről fog szólni ez a rész, arról, hogyan kell otthagyni jobbik felünket a szakítósblog legjobb történeteinek szellemében. Szakítani nem egyszerű, Shep és Meredith tulajdonképpen negyedik évada próbál valami értelmes megoldást találni a…..
Közkívánatra csak folytatom a legidegesítőbb kórházsorozat hogyvoltját, legyen nektek, de amint jelentkezik valaki, hogy átvenné, azonnal odaadom neki. Az előző évadban nagyon sokat sírt mindenki, George először hozzáment Torres dokinőhöz aztán megdugta Izzie-t, a végén…..
Ma este debütál a CBS tavalyi idényének egyik újonca, a Moonlight címre hallgató vámpírnyomozós sorozat, amit nálunk a Viasat3 műsorán, Holdfény címen kell keresni. A történet egy olyan csávóról szól, aki vámpír, de jó, mint Angel, mert nem szívja a jónép vérét, hanem…..
A sorsolást végző (közjegyző által hitelesített) mókusok sztrájkja véget ért, sikerült végre kiimádkozni a bozontos farkú rágcsálók kezéből a listát: megvannak a Kés/alatt-játék nyeretesei, akik Kés/alatt táskába tehetik az sorozat negyedik évadát DVD-n, és közben…..
kiara_vm 2008.06.12 13:21:58
comment:com Annyi a Dirtnek 2008.06.10 15:55:48
Nu, ha valaki nagyon rákapott Courtney Cox bulvárújságírásról illetve annak mocskosabbik oldaláét ecsetelgető Dirt című sorozatára, akkor most sírjon sokat: az F/X bejelentette, hogy a (csonka) második évadnak nem lesz folytatása, másfél szezon elég volt a mérsékelten…..
Már csak egy rész, kérem szépen, finisben a sírásrívás kórháza. Az egész évad arra volt kihegyezve, hogy a) Meredith és Shep kapcsolata egyenesbe jöjjön illetve b) Yang hozzámenjen Burke-höz. Mivel van még egy rész, ez csak afféle felkészítő lesz, bontogatjuk a szálakat, hogy…..