Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szösszenektek

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idei nyaralásunk alkalmával Olaszország felé vettük az irányt. Autóval mentünk, úgy gondoltuk így több város meglátogatására lesz lehetőségünk, illetve kényelmesebb is lesz a közlekedés. Gondosan elterveztem a nyaralást, persze csak nagy vonalakban. Első állomásunk a Ligur-tenger volt, mert körül…..
Szösszenektek Micsoda csoda 2018.10.01 21:49:09
Minden reggel mosolyt csal az arcodra. Szemeivel kísér, bármerre is mész. Követ téged akkor is, ha csak 5 lépést teszel meg. A szemében ott a ragyogás, akárhányszor csak rád néz. Nem kér tőled semmit, csak szeretetet, odaadást. Megérzi ha ideges vagy, azt is ha fáj a szíved. Nem hagy magadra,…..
Szösszenektek Egy kis szösszenet 2018.10.01 20:44:03
Nap mint nap egymás mellett utazunk a metrón, akaratlanul is egymás életének részévé válva. Boldogabb napjainkon szinte észre sem vesszük a körülöttünk álló embertömeget, ám a szomorúbb pillanataink zömét azzal töltjük ki, hogy mások boldogságának forrását próbáljuk feltárni. Irigykedünk egy-egy…..
Sajnos mindenki életében előfordul, hogy olyan dolgokkal kell szembenéznie, amelyekre nem készült fel. A fájdalmas események is alakítanak bennünket, az életünket, de az tőlünk függ, hogy meddig ragadunk benne a rossz érzésben. Természetesen vannak olyan tragédiák, amelyeken nem lehet könnyen…..