Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mitic

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két napja annak ellenére védtem meg egy orbitális baromsággal szemben a kerékpárosokat, hogy nekem nincsen biciklim és legtöbbször autóval közlekedem. Normális esetben mindezek mellett semmi bajom a más járművel, szabályosan közlekedőkkel. Még magával a Critical Mass…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Mitic 2010.05.10 15:59:39
kmk
Az adott márka PR-gépezetének ugyanis kutya kötelessége és jól felfogott üzleti érdeke azonnal reagálni minden – a konkurencia felől érkező negatív – impulzusra. A világ két nagyon erős és komoly prémium-gyártója közül pedig egyik sem engedhet a…..
Semmi mást nem szeretnénk Kanada ellen, csak tisztességesen helytállni, fogalmazott egyértelműen Énekes Lajos edző a találkozó előtt néhány órával. Hírek, érdekességek, szolgálati közlemények következnek. Ne énekeljünk himnuszt a himnusz előtt. "Tudjuk, hogy nem mi…..
Mitic 2009.04.26 18:11:46
@KCs: én is szégyelltem magam, főleg, mikor a meccs végén kifügyültük a Szlovák himnuszt. Azért mert a Magyar szurkolók csinálták, és én is az vagyok. Hiába nem én voltam, hiába nem is voltam ott. Azt hiszem ezt hívják közösségtudatnak.
A szervezésről meg annyit, hogy eddigi tapasztalataim szerint(Budapest Aréna, Kápmegyeri jégcsarnok)Magyarországon sincs komolyabb motozás a meccseknél, mert jégkorongban erre szerencsére nincs szükség. Ne is legyen!
b
Haladjunk tovább a disztrojvonalon: a Portal Defenders a legkreténebb verekedős játék, amit valaha láttam, Mátrix-paródiaként is felfogható. Remek grafika, elborult ötletek (külön pirospont azért, hogy az egyik ellenfelet úgy hívják, „magyar”), viszont sajnos picit…..
A Quebecben tartózkodó Pat Cortina szövetségi kapitányt gyorsan megkérdeztük, mi a véleménye az A csoportos magyar válogatott jövő évi beosztásáról. Megtudtuk.Lehet tudni a végleges csoportbeosztásunkat? – kérdezett vissza az olasz–kanadai mester. Kanada, Szlovákia,…..
Nou San Trafford Kösz, MLSZ 2008.04.24 14:11:00
Erwin Koeman a magyar szövetségi kapitány. Hm. Beérett a kopasz szervezkedése, csak addig erőszakoskodott, csak addig fondorlatoskodott, míg hozott nekünk ajándék kapitányt. Szép, új, még alig használt. Nálunk aztán kisérletezgessen kedvére, bontogassa szárnyait. Nem tetszik ez…..
Mitic 2008.04.25 10:44:16
Röviden én is kifejteném a véleményemet: az a probléma, hogy a szövetség átgondolatlanul és összevissza hoz döntéseket, és ez Várhidi személyétől teljesen független. Tehát aki nem szerette Várhidit, az korlátozottan örüljön a leváltásának, mert koncepció az lett volna, ha egy biztosan jobb edzőt hoznak a helyére, és nem egy rosszabb nem lesz szintűt. Mert lehet mondani, hogy az eredmények szarok voltak, de fel kell tenni a kérdést, hogy mihez képest? Hol tart a magyar foci, hogy eredményeket várunk el tőle? Fel kéne építeni egy tervet, és azt következetesen véghezvinni. Amikor Várhidit kinevezték ez volt a szöveg, csak hát aztán mi lett belőle... A kapkodás sehová nem vezet és szerintem a post pontosan erre próbál rávilágítani, és nem arra, hogy kit kellett volna kinevezni Koeman helyett.

"Muad\\\'Dib 2008.04.24. 17:53:43
És még annyi a fanyalgóknak. Meg kell nézni a hokisainkat. Ott sem NHL edzőket hoztak Mo-ra. Ott valahogy belátták, hogy egy közepes külföldi edző is kategoriákkal nagyobb tudású, mint a magyar. Ez a fociban miért nem világos mindenkinek?"

Ebben nincs igazad: Pat Cortina sem és Jan Jasko sem közepes külföldi edzők, hanem elismert szakemberek, csak a hokit kevesebben ismerik ezért a neveket is. A hoki nem egyenlő az NHL-el. És azt is meg kell nézni, hogy mennyi idejük volt a munkára. Mert nem egy évig foglaltak helyet a kispadon, pedig mindkettejüknél voltak sikeresebb, és kevésbé sikeres időszakok... Abban pedig biztos lehetsz, hogy a hokis társadalom és a szövetség sem fogja Cortina fejét követelni, ha nem sikerül a bentmaradás az A-csoportban.
Olyannyira véget ért a szezon, hogy már a barcelonai sorfal sem vész a bizonytalanság ködébe. A Zaragoza nagyot lépett a kiesés elől. A Villarreal szinte bebiztosította második helyét. Egyetlen komoly kérdés maradt: mire jut a Barcelona a Manchester United ellenében. Egyébként…..
Mitic 2008.04.22 09:12:23
Néhány órával ezelőtt azt kértük a válogatottól, ha másképpen nem megy, nyomjuk le izomból a japánokat. Ennél sokkal többet tettek. A sikerhez persze kellett egy lengyel is. De: jobb egy keserédes győzelem, mint egy emelt fővel viselt vereség. Elemző írásunk végén Pat Cortina…..