Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ritaj

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rita cukrászként dolgozik egy angliai szállodában, jelenleg a hetedik ott töltött hónapját tapossa, ennek minden szépségével és nehézségével együtt. A címben is említett listát elsősorban magának írta a beilleszkedést megkönnyítendő, de aztán kérésemre kicsit írt még…..
ritaj 2016.11.25 14:07:46
@Pink Petsch: igen erre gondoltam en is, minden megteszek ami a feladatom, de minden egyeb eneztistudom vaganykodas csak akkor ha eleg idom van es kicsit megszoktam a terepet meg az alapanyagokat
ritaj 2016.11.25 14:09:01
@Herr Géza: okes
ritaj 2016.11.26 09:51:53
@P.Elliot: Szóval, szívesen segítek, ha van kérdésed tedd fel nyugodtan, valami majd csak lesz belőle. Az almás süti... 2 dolog, nekem is a mille feuilles jutott az eszembe de ha annnnyira puha a krém akkor h tartotta meg a tetőt? a másik pedig nálunk van most új recept egy almás parfé és kb pont így képzeltem el, sokkoló almaíze van, olyan direkt-alma, nem csak fonnyadt mellékíz, viszont ez fagyott és nálunk fehércsoki gömbben van. hm. az is lehet h a cukrász saját találmánya, vagy neadjisten öröklött recept, de nem tűnik túl egzotikusnak, úgyh szerintem európán belül, németes, franciás lehet...az almaparfé receptet megadhatom amúgy ha kéred. sajnálom h nem jutottunk előrébb..