Regisztráció Blogot indítok
Adatok
states42

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan nem lehet eldönteni, hogy nevessen-e az ember vagy éppen ökölbe szorítsa a kezét miután a Fidesz levelet küldött végső elkeseredésében az embereknek, hogy adjanak pénzt Soros ellen. Egyáltalán nem arra akarok célozni, hogy ne gyűjtsenek. Felőlem aztán gyűjthetnek, inkább arra utalnék, hogy…..
Ez az egyetlen módszer, amely veszélyt jelent a Fideszre 2018-ban – ezzel a címmel ajánlotta a Heti Válasz online változata a lap csütörtöki számában megjelent, a Viszlát, kétharmaddal foglalkozó háromoldalas cikket. Azt hiszem, ennél jobb reklámot keresve sem találhatnánk a kezdeményezésünknek,…..
     Nem, nem mutatjuk. Csak szerettem volna egyszer én is kipróbálni ezt a borzalmas "mutatjuk, hogyan"-t.    Lehet-e nekem fogalmam arról, hogyan lehet legyőzni a FIDESZ-t?  Nem lehet.  Egy kisvárosi önkormányzat képviselő-testületének ülését nem bírnám végigülni, folyamatosan arra gondolnék,…..
A Jobbik elleni leplezetlen támadással immár biztosak lehetünk abban, hogy Orbán nem elégszik meg valami gyenge parlamenti többséggel: kétharmadra, vagy azon túli többségre hajt, ami nyilván nem sok jót jelent a demokráciára nézve. A szemlélet könyörtelensége az, ami főképp érdekes ebben: a…..
Az orbánizmus illeszkedik a magyar nép kulturális, politikai habitusához, sokak értékelése szerint irracionálisan, de erősíti a magyarokat abban az érzésükben, hogy "otthon" vannak a világban. Nem magyarázom ezt tovább. Miközben az Orbán-rezsim kétségkívül a legkorruptabb és a legkockázatosabb a…..