Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phone Fanatics

404 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak órák, amelyek olyan egyediek, hogy csak az igazán bevállalós emberek merik feltenni a csuklójukra. Ezekből mutatunk most be öt darabot. Te bevállalnád? Nadir Project Watch Hogyan is néz ki a legtöbb karóra? A kör alakú számlap szélén végigfutnak a számok, belülről pedig két mutató mutatja a…..
Az órák világában sem mindig a csillogást és a prezstízst emelik ki, ami a marketinget illeti, vagy legalábbis nem a szó hagyományos értelmében, hanem egy kicsit újragondolva. Nézzünk 5 kiváló órareklámot. IWC - Egyenlőség Manapság rendkívül fontos szerepet kap a nemek közti egyenlőség.Van azonban…..
Ahogyan egy divatos óra, úgy egy stílusos karkötő is csodás kiegészítőként ékesíti a hölgyek csuklóját. Érdemes megnézned az alábbi 5 karkötőt, amelynek ára 20 ezer forint alatt marad, viszont ez egyáltalán nem látszik rajtuk...
Mennyibe kerül a legdrágább Rolex, milyen modern szerkentyűt viselt James Bond a karján és milyen trend került ismét előtérbe a 80-as évek után? Az órák története számtalan érdekességet rejt. 5 érdekességet mutatunk a karórák történelméből. 1. 50 éves a LED-es karóra A világ első, LED-es karórája…..
A Rolex az órák királya, amit büszkén jelképez a korona embléma is. Ezt a prémium márkát előszeretettel hordják profi sportolók, nagymenő üzletemberek és filmsztárok, akik megengedhetik maguknak a márka jelentette színvonalat. Most lássunk három különböző árszintet, amely közül a legdrágábbat a…..
A kisméretű órák igazán elegánsak, így csodásan mutatnak a kecses női csuklókon. Nézzük, hogy a Longiness márkától a Gucci-ig melyik 5 karórát szabták a legparányibbra a világon. Az első helyezett megdöbbentően apróka!..
Hallottad már a pandákat és a karórákat egy mondatban? Eláruljuk, hogy nem valódi pandáról, hanem asszociációról van szó, ráadásul az egyik legismertebbről az időmérés terén...
Milyen űrbéli anyag van egy órában? Milyen színű a legnépszerűbb óraszíj a világon? Milyen szerepe volt a karóráknak az I. világháborúban? Melyik óramárka szerepelt a legtöbb Hollywood-i filmben? Mutatunk 5 érdekes tényt az órák világából! A karóráknak szerepe volt az I. világháború…..
A kreatív, a színpompás, a maszkulin, az okos és a luxuscukorka leírások jellemzik leginkább azokat a karórákat, amelyeket az alábbi felhozatalban bárki bátran viselne. Lessük meg és válasszuk ki a kedvencünket! Mr Jones Cyclops - A kreatív Chrispin Jones különleges órái igazi felüdülések az…..
A Rolex márkát bátran mondhatjuk a siker megkoronázásának – legyen szó akár a gyártójáról, akár a viselőjéről. Az alábbiakban 5 olyan dolgot árulunk el az órák koronázott királyáról, amelyet talán kevesen tudnak...
Szeretet a vízparton tölteni a nyarat, legyen az a helyi tó, a Balaton vagy egy felkapott tengerpart? Mutatunk 3 olyan karórát, amely stílusosan kiemel a tömegből és tökéletes társ a vizes mindennapokban, akár búvárkodás közben is. Az óragyártó cégek régóta megszólítják a vitorlás közönséget,…..
A színek és azok jelentése tudat alatt hat a viselőjére, legyen szó ruháról vagy akár ékszerről. Ha ez a rendszer kiegészül további jelentéstartalmú szimbólummal, mondjuk egy apró charmmal, akkor egy nagyon erős üzenetet hordozó jelképet viselhetünk. A Leaf ékszerek segítségével állítsd össze te is…..
Vajon mitől lehet egy óra kiemelkedően különleges vagy kreatív? A szokásostól eltérő számlaptól, szerkezettől, anyaghasználattól... de inkább nézd meg a saját szemeddel az alábbi 5 különlegesen kreatív órát, és egyből érteni fogod a különbséget. MB&F HM2-SV Nem véletlenül nevezik a HM2-SV…..
Spirituális gyöngyök, tengerész szimbólumok, fesztivál gyűrűk, elegáns medálok ékesítenek fel alkalomhoz illően bennünket, nőket a nyaralás alatt. Nézzük meg, milyen kiegészítővel dobhatjuk fel a nyári szettünket...
Itt az idő, itt a Chronos! Magyarországon is megjelenik magyar nyelven a vezető német luxusóra-magazin. Májusban új, hiánypótló kiadvánnyal bővült a hazai luxus- és divatmédiapiac. Ekkortól a budapesti székhelyű JTO Media Magazin és Könyvkiadó Kft. gondozza a német Ebner Media Group GmbH & Co.…..
A gyémántok nemcsak a lányok legjobb barátai, de a legdrágábbak is, főként ez az 5 különleges ékszer, amelyeknek értékben nem igazán akad párjuk a világon. Az összegeket forintban nehéz is lenne kiírni. Oppenheimer Blue -  50,6 millió dollár 2016. májusán alaposan megdöbbentette a Christie’s…..
Legelső, legvékonyabb, legkisebb, vagyis ezek az órák mind LEGek valamiben. Lássuk, milyen tulajdonságuknál fogva váltak világelsőkké. A legelső hordható óra Az első hivatalosan gyártott hordozható / hordható óra a nürnbergi tojás volt. 1509-ben tervezte Peter Hemlein Németországban...
Az alábbi 5 karóra olyan ismert színészek csuklóján tündökölt a filmvásznon, mint Jason Statham, Tom Cruise vagy éppen Matt Damon. Melyik filmet és melyik órát láttad? 1. Crank - Felpörgetve, Jason Statham Ebben a filmben óriási jelentősége van az órának, hiszen az egész az idő köré épül. Statham,…..
Csodás és megható szimbólum ihlette a német Leaf ékszermárkát - a természet körforgását elegáns motívummal kapcsolta a női léthez. Kifinomult kollekcióiban visszaköszön a kecses levél, amely az élet sarjadására és elmúlására emlékeztet. A nők minden korosztálya megtalálhatja benne a különböző…..
Legyen bár merész vagy éppen visszafogott, fényűző vagy éppen decens, ezek az órák mindent visznek 2019-ben. A világmárkákra szakodosott Fashionwatch kiválogatta neked az év legtrendibb női óráit, válogass te is kedvedre!..
Legyél akár szenvedélyes amazon, vidám lány, kifinomult nő vagy éppen vagány, bohém csaj, ebből az órafelhozatalból biztosan tudsz majd válogatni. Nézzük, mit viselnek a divatos nők tavasszal...
Ha az órák világáról van szó, mindig izgatott bennünket, hogy mit hordanak a sztárok. Most többek között belesünk a világhíres komikus, James Corden autójába, valamint a sármos Alexander Skarsgard gardróbjába is, hogy lecsekkoljuk, mivel mérik az időt. James Corden - Audemars Piguet Royal Oak…..
fashionwatchhungary készítette ezt a képet...
Ha körbenézünk a világban, számos különleges óraszerkezetet találunk, amelyek egyedi, kreatív módon mérik az időt. Íme talán a 7 legérdekesebb mind közül. Szétszórt idő Ezzel az RND órával úgy alkotod meg az idő mérését, vagy inkább az idő látását, ahogy te szeretnéd. A névben szereplő "rnd" a…..