Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neerdorka

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ajándékozásról van szó, akkor az esetek nagy részében nálam a gasztroajándék jön szóba. Természetesen húsvét alkalmából is ebben gondolkoztam, hiszen imádom meglepni a családot valami finomsággal. Valami olyan ajándékot szerettem volna, ami többféleképpen is…..
Nehéz normális címet adni ennek a bejegyzésnek, valahogy a "printable wifi password" kevésbé hangzik bután, mint a "nyomtatható wifi jelszó", pedig ugyanazt jelenti. :D A lényeg, hogy tele van a Pinterest ilyen kis helyes, kinyomtatható grafikákkal, amikre stílusosan kiírhatjuk a WIFI jelszavunkat.…..
Te vaníliás cukrot használsz vagy vanillin cukrot? Szerintem nagyon megtévesztő a boltok polcain sorakozó vanillin cukor áradat, amik között jól elbújik az igazi vaníliás cukor. Ha az ember nem figyel vagy csak nem gondol bele, hogy mi is az a vanillin, akkor jó eséllyel nyúl inkább az olcsóbb…..
Ismeritek a fonalgrafikát? Tudjátok, amikor egy deszkába tetszőleges minta alapján szögeket vertek, majd ezeket összekötitek fonallal és egy (szerintem) nagyon látványos kis dekoráció kerekedik ki belőle. Én évekig csak néztem ezeket, hogy majd ilyet is csinálok egyszer, aztán amikor októberben…..
neerdorka 2016.11.28 16:24:53
@Anna King: Köszi! :)
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de advent első vasárnapján mindig ráeszmélek hogy hiába tervezgetem már kora ősztől a karácsonyt, mert "ó, még túl korán van ehhez" kijelentéssel halogatom a teendőket és ilyenkor itt állok, hogy most meg már lassan túl késő.  A héten már december lesz, ezért…..