Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edka0305

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy nincs két egyforma szakács és paprikás krumpli, úgy nincs két egyforma fordító és fordítás sem. Saját magamon is észre szoktam venni, amikor lusta vagyok visszakeresgélni az "Előző részek tartalmából" mondatait, és inkább újra lefordítom, hogy bizony nem mindig ugyanazt a (lehetséges)…..
Edka0305 2016.11.22 20:48:20
@moo_: Köszönöm szépen a kedves fogadtatást, nagyon hálás vagyok, hogy ilyen minőségi sorozat fordításában segédkezhettem, és hogy ilyen remek csapat tagja lehetek.

A sorozat minden karakterében van valamilyen izgalmas személyiségjegy, ami szerethetővé teszi, de azt hiszem, hogy mind közül Dr. Masters karaktere a legszimpatikusabb. Tetszik, hogy ennyire elhivatott, hogy ennyire fontos neki a munkája, ugyanakkor azt is látjuk, hogy nem fél kimutatni, ő is esendő ember. Nagyon érdekes volt megfigyelni a vívódását, ahogyan megpróbálja összeegyeztetni azt, amit helyesnek gondol, és azt, amire vágyik, de számomra az is nagyon szimpatikussá tette, hogy a sok személyes problémája ellenére is igyekszik másokon segíteni. _SPOILER_ ON_ Mint például az első évadban, amikor az egyik betegét művileg meddővé tette, csak hogy később megszökhessen a férjétől._SPOILER_OFF_ Ennek ellenére természetesen ő sem tökéletes, de tetszik, hogy igyekszik jobb emberré válni.

Köszönöm a kérdést, és örülök, hogy tetszett a rész.:)