Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.CrimeTime

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú történet, de vajon van-e, s ha igen, mi a tanulság? James Sillcock vidám srác volt, az életét 16 éves koráig egész tökéletesnek tartotta, leszámítva, hogy kissé pattanásos volt az arcbőre. Erős gyógyszert kezdett szedni rá, 18 éves koráig folytatta a kúrát, de a…..
Mr.CrimeTime 2016.12.17 22:46:53
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: Azért aki ezt a cikket írta annak is felírnék Roaccutant, hogy 100 ÉVIG SZEDD TE GYILKOS ÁLLAT!
Ez egy borzalmasan káros, RENGETEG mellékhatású "orvosok" (de én csak gyilkosoknak hívom őket) által kreált szer, ami TÖBBET ÁRT MINT AMENNYIT HASZNÁL! Az hogy elmúlik a pattanásod, egy dolog! Legalább fél éven át mérgezik a szervezeted ezzel a szarral, ami gyakorlatilag felborítja a teljes hormonháztartásod! Az olyan mintha odaadnának egy térképet neked, amin nincs semmi, és aztmondanák utána hogy miért nem jutottál el japánba...
Nekem is van ezzel problémám, de nem vállaltam be, sőt, az utolsó pillanatban beszélt le engem róla fater, hogy ezt a mérget szedjem. Ami ráadásul elég drága is. Szóval nem éri meg, mindenkit óva intek ettől!!
Mivel egyre nagyobb igény jelentkezik, hogy otthon, házi körülmények között is tudjunk éneket rögzíteni viszonylag elfogadható minőségben, szükségünk van egy minimális hardveres konfigurációra, amibe (ha tetszik, ha nem) be kell ruházni, vagy az egész vállalkozásból nem lesz…..
Mr.CrimeTime 2016.11.22 18:01:01
Üdv!

Tényleg részletes, és érthető a blog, amit nagyon köszönök!
Viszont, nekem még lenne pár további kérdésem, ha szabad.

Reméltem hogy ezt az egész dolgot megúszom majd egy mikrofonnal, de tévedtem amint elkezdtem olvasni a blogot..:D
Nekem is a legfontosabb a tökéletes felvétel lenne.
Minap sikerült egy hatszáz ezer éves fejhallgató mikrofonjával, és az audacity nevű programmal felvenni egy ilyen demót, ami meg kell mondjam, baromi jóra sikerült:D Már már stúdió szintű. Ez mitől függ?

Nekem rappeléshez kell mikrofon, de erről magyar nyelvű oldalon nem nagyon találtam infót. Azt szeretném megtudni, pl a nagy repperek mint Eminem, hogy a francba csinálnak olyan hang effekteket, meg stb.. Ha tudnék ilyet csinálni hát tuti befutnék..:D Sajnos ehhez hülye vagyok. Ilyenekre gondolok pl hogy a refrénben több szólamú hang egymásra van keverve és tök olyan mintha többen beszélnének, pedig csak ő beszél. Nyilván ez már szoftveres történet, de érdekelne egy különóra ha nem probléma..:D

Illetve kérdésem lenne még, hogy rap-hez melyik a legideálisabb mikrofon? Gondolom hogy ugyanúgy a kondenzátoros. Vagy nem érdemes ezzel szarakodni, menjek el egy stúdióba? Ott úgyis profik vannak..

Sokszor úgyérzem hogy amit tudok, azt nem tudom kihasználni teljes mértékben. Ezt a monitorozás dolgot (amit évekóta keresek hogy hogy hívják) úgy oldottam meg, hogy felvittem az alap zene hangját, plusz mellé beraktam az eredetit, és rávettem a hangot, miközben szólt az eredeti hang. Visszajátszáskor meg csak engem lehetett hallani, de nem mindig vagyok vele megelégedve. Egy 40 rongyos mikrofontól jobbnak fogom érezni? Vagy csak én gondolom hogy nem vagyok rossz, és közben szar vagyok? :D:D Sok felvételen mintha jó lenne, de van pár szörnyű amitől eldobnám az agyam.. Hogy van ez? Csak a mikrofon hibája?

A lehetséges válaszokat előre is köszönöm!