Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yeme

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnénk veletek megosztani három oldalt, ahol több év alatt egy igen terjedelmes gyűjtemény jött össze képekből, fotókból, pdf-ekből ufó, ingyen energia, helyi pénz témában. Az Exopolitika Magyarország blog kérésére tesszük közzé: hozzátette, hogy a képek szabadon letölthetők, felhasználhatók,…..
Yeme 2017.07.15 10:03:15
üdv nektek!
Tudjátok számomra sem egyértelmű néhány spirituális tanítás vagy irányjelzés.
Akkor az első: Úgy cselekdjetek másokkal mint magatokkal.-A világunkban ez éppen fordítva van sőt aki ocsmánykodik a másikkal az nagyon jól jár mint anyagilag mint szellemileg. Anyagilag azért mert nemkell beosztania a bérét ugyanis annyit vesz el az alkalmazottaitól amennyit csak akar. Kifogás szóban is van erre de még törvényileg is. Nemkapja vissza azt amit tesz másokkal. Ez nem néhány hetes megfigyelés hanem régóta ezt csinálják. Szellemileg azért gyarapodik mert eltud látogatni színházba ahányszor akar aztán tud éttermezni akármennyit, a kocsijába tankolni amennyit akar, utazni tud bárhova ahova kedve van.
A spirituális tanok szerint a cselekedeti visszahatnak rá de a világunkban ez nem így van.
Mi ebben az igazság, hogy a többségnek abból kell telljen az élete, hogy korán kel dolgozik aztán alszik ha van rá ideje míg a genyáknak mindenből kijut.

A második: Ahhoz, hogy kapjál adnod kell. Na ezek az említett emberek senkinek nem adnak csak elvesznek de még inkább kapnak. Na ez hogy lehetséges? 100 forintért a kakiját képes volna megenni olyan zsugori.
Lehet az előző életében adakozott de akkor most jól elcseszi és kezdheti előlről a körforgást ha ez a teória érvényes rá. De ha ez a teória az akkor az adás kapás teóriának is is érvényesnek kellene lennie.
Jajj ez igazságtalan de nagyon.
Gondolkozni kell pozitívan ugye. Szerintetek ez változtat a főnök emberek viselkedésén? Szerinten nem. Máshova menni ott is kakinak nézik az embert. Nemtud senki olyan helyet ahol megbeszülnék az embert. Mindegy diplomás vagy szakmunkás vagy ígyis úgyis a felettesed cseszeget. Kérdezem én őket miért nem igazítja helyre a teremtő? Mintha őket valami láthatalan erő támogatná míg azokat akikkel teszik senki sem foglalkozik.
Bizony vannak köztük sokan nagyon pozitív beálítottságúak de náluk is egyszer betelik az a bizonyos pohár.
Várom mindenkinek az értemes válaszát.
Ahogyan észrevettem ez a téma másokat is jobban érdekel mint az ufok. Miattam is legyenek ahol akarnak.
A most következő írásunk főszereplője ismét egy rendkívül érdekes személyiség lesz, a mérnökként, feltalálóként és gabonakör kutatóként is ismert Winston Keech. A már jól ismert Simon Parkes-hoz hasonlóan ő is Whitby-ben, egy északi-angliai kis kikötővároskában él. Annak ellenére, hogy látszólag…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii16.html    ..
Yeme 2017.05.18 05:37:24
Az van,hogy a dirigenseknek akkor is marad anyagi bevételük ha esetleg az alkamazottak egytől egyig felmondanak. A nép szívja meg mindig a népek közül is azok akik dolgoznak. Akik papírt tologatnak illetve busás tendereket projektokat írnak azok pedig fürdenek a szennyben mások kizsákmányolásán gyarapodnak annyira hogy az hihetetlen ha utánaszámol valaki.
A munkahelyeken egyik vezetőt sem érdekli a fény üzenet sőt egyenesen gyagyásnak tartják azt aki olyant említeni mer. Vajon miért :)
Míg őket védik a piszok papírok addig az alkalmazottat semmi sem csak a saját szája ameddig azt nyitogathatja.
Minél kevesebb emberrel minél több munkát ez van minden ágazatban. Mindegy mennyi egyetem van akkor is az érvényes ugyanis aki dolgozik azzal azt teszik. Aki pedig olyan helyzetben van hogy nem kell neki annak az elődjei már jól tele zsebelték magukat- lásd szövetkezeti elnökök akik akkor sem fizették ki a munkát, aztán a polgármesterek csemetéi akik nevén kitudja mennyi cég van nos ott sem kell úgymond dolgozni csak a járulékokat leszedni minimálbérért dolgoztatni. Tudjátok Dózsa felkeléskor is azt mondták jobb lesz de csak a formája változott a rendszernek illetve kényelmesebb körülmények közt tartatják el magukat velünk azok akik azt teszik. Tenni ez ellen senki sem tud mert aki megpróbálja az éhen döglik. Nagyszüleink korában nem voltak multik hanem otthon gazdálkodtak 10-15 ár telkeken de dolgozni akkor is kellett mert a pénz akkor is kellett hiába volt kaja otthonról. A gyerekeket iskolába járatták ruha kellett amit valóban elhordtak nem dobálták ki divat hóbortból,bútorok is kellettek mert az asztalos akkor sem dolgozott ingyen nem úgy mint manapság ugye a megrendelő amikor kompletizálják a dolgokat a fiuk akkor nem akar fizetni bizony. A erről nem érdmes beszélni mert a pénznek akkora hatalma lett amit felsem tudunk fogni.
Ezek az ufos figurák sem tesznek csak úgy ingyen semmit sem. Papolni tud mindenki milyen lenne ha még azt sem tudnának.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii5.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2016/10/kozmikus-kozzetetel-vi17.html    ..
Corey és David közösen írt helyzetjelentésük folytatásában az elmúlt néhány hónap történéseinek és találkozóinak részleteit tárják fel, némi magyarázattal kiegészítve.....
Yeme 2016.11.26 18:25:48
www.youtube.com/watch?v=GH-562CSa7w
Szerintem igaza van Golenya Ágnesnak.