Regisztráció Blogot indítok
Adatok
go_manutd

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan drágul az olcsónak hirdetett jogosítvány, miért kötelező a pótóra, és miért fontos, hogy elnyerjük a vizsgabiztos bizalmát? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
go_manutd 2012.02.15 08:47:32
Én 1998-ban vizsgázta B-re, minden elsőre, Egerben, jatt nélkül, pót óra nélkül, orvosival: 70900 HUF. (nem vagyok ilyen autista, de kölcsönt vettem fel és így pont megjegyeztem). Fel sem merült, h pénzt kell a vizsgabiztosnak, vagy h pót órát kell vennem.

2011-ben korlátlan A: KRESZ egyből, rutin másodjára, forgalom egyből. Össz.: 90000 HUF (jogsi cserével).

az oktatóim nagyon rendesek voltak, szabadúszók. mindkettő elmondta, h a nagy autós iskolák hogyan tudnak olcsón hirdetni, és persze, h mindenhol plusz órákat vetetnek (10-15-t), mert az az oktató haszna, az alap óraszám díja szinte teljesen az iskoláé. nekem sehol sem kellett pótóra, én kerestem az oktatókat. egyikükben sem csalódtam, nem is értem, h miért nem néznek szét az emberek, mielőtt beíratkoznak valahová.

sehol nem fizettem a vizsgabiztosnak (motor rutin ezért bukta), de mindenhol láttam, leplezetlenül, odacsiptették a mappájuk tetejére, stb. ez nagyon gáz.

vannak lehúzások, átba..ások, de sokszor az emberek maguk teszik az arcukat a faszhoz közel.
megnézel egy hirdetést: jogsi 60 ezer és a végén csodálkozol, h nem annyi? 2012-ben? 1 liter üzemanyag 420-450 Ft, stb., stb.

mivel van A-s jogsim a B125 nekem nem fáj, persze én is aláírtam, és nagyon örülök, h lehet, de azt hiszem itt is mi veszítettünk picit:

tök jó kezdeményezés, rengeteg aláírás, támogatás, végre az illetékesek is beletörődnek, de nem miattunk.
rájönnek, h ez nagy biznisz nekik is, felhívnak néhány autós-mooros iskola tuljdonos cimbit, rájönnek, h a semmiért (50-es robi és 125-ös robi közt 000000000000 különbség van) jól le lehet húzni a népet. teljesen mindegy h mit csinálsz, úgy is megbuktatnak (az 50 méter hosszú rutánpálya egyik végéből azt nézik, h a másik végében hozzá értél e a vonalhoz, hát nem aranyos), veszel még néhány pót órat aztán örömmel adod át a rend éber őreinek a megszerzett jogsit, vagy igazolást.
Tudnánk-e kicsoda Alex Ferguson? Miféle Chelsea? Beszélnénk-e ma Arroganz Arénáról? Hogyan élnénk mindennapjainkat szovjet partjelzők nélkül? Nem apróságokról, fordítva megítélt bedobásokról, hanem legendák, klubok, országok életét alapjaiban megváltoztató nüanszokról…..
Nyugodtan dörzsölheted a szemed, nem csalás, nem ámítás, PL-poszt!!! Úgy gondoltuk, akkor térünk csak vissza, ha már matematikailag sem lehet bajnok a Liverpool, ezzel is tisztelegve ezen poszt védőszentjének. A bajnoki címért folytatott harcban tisztult a kép (bár szerintünk már…..