Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elismert felhasználó

0 bejegyzést írt és 1485 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A szerelem idővel elmúlik, csak az a kérdés, kinél mennyi idő után? Levélírónknál jelenleg a negyedik év a legnehezebb szakasz, noha előtte már kétszer végeztek próbaszakítást.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak…..
elismert felhasználó 2024.04.19 14:09:56
                       Ha valaki családtagra féltékeny az kényes ügy, mert nehéz olyan tanácsot adni, ami senkit nem bánt meg. Posztolónknak jobban is menne a féltékenység, de azért mégis csak a bátyjáról van szó. Mégse esik jól neki, amikor azt látja, hogy a barátnője a tesója társaságában jobban…..
elismert felhasználó 2023.10.17 08:43:29
                        Amíg a pasid gyakori szavajárása a „majd megoldódik”, és a „...majd lesz valahogy...” korai még készülni a gyerek projektre. Ha még a viharkárokat is olyan lazán méri fel, mint a saját életkorát, a felelősségérzet sem fog olyan könnyen kialakulni nála. Aztán majd mindig…..
                       Semmire sincs garancia, így az, ha valaki már túl van az ötödik éven a párjával, nem jelenti azt, hogy még öt év következik együtt. Nehéz előre megmondani, hogy meddig fog tartani, hisz a párunk mellett mi is változunk, és nem mindig pozitív irányba. Idővel arra is…..
                       „Hiszem, hogy harmincas nőként van még esélyem normális életre, és nem kell se a szüleimnek, se a szomszédoknak kitalálni valami se ilyen, se olyan választ, ha kérdezik” – Levélírónk úgy érzi, megérett egy tartós kapcsolatra, immár családban gondolkozik, és a korábbi…..
                       Posztolónk kinézett magának egy nőt a baráti köréből, csakhogy foglalt. Mivel már korábban is volt hasonlóból problémája, addig nem akar lépni, amíg ők nem szakítanak. És van rá esély, mert a korkülönbségen túl a pasi lekezelő vele, nem is tűnnek egy párnak, és külön…..
                       „Kértem tőle, hogy társaságban fogja vissza magát, de azt mondta, hogy ő ilyen, és nem akart senkit megbántani. De mindig ugyanaz van” – Posztolónk nem szívesen viszi a pasiját a baráti körébe, mert olyankor nem tud uralkodni a sajátos humorán és a borravalóval is szűkmarkúan…..
                       „Vettem neki tavaly karácsonyra hajmegőrző sampont: megsértődött, hogy ő nem kopaszodik. De megelőzésre adtam, mert a hajat addig lehet megtartani, amíg van hajhagyma” – Mennyire gyakori a 40+-os férfiak körében a krónikus sértődékenység? Posztolónk párjának elég cinikus…..
elismert felhasználó 2023.06.09 16:39:17
@Lorrh: Mindig is szerettem volna zsemlemorzsát kapni karácsonyra...azt hiszik viccelek.
Így tele van a szekrény nylon zoknival és kínai alsógatyesszal....
                       „Mutatott róla képet is, és úgy láttam, nem olyan típusú ember, aki ne fűzte volna őt soha...persze féltékenynek lenni, amikor még kevés történt köztünk, hülyeség” – A csaj kedves, bár néha kritikus és szókimondó, Levélírónk mégis úgy érzi, érdemes érte fellépcsőznie a…..
elismert felhasználó 2023.06.08 09:17:52
@body_andras: Csak alagsori csajokkal dugok. Nem vagyok hajlandó edzeni már az első emeleti csajokért sem. Hát még feljebb.
Mondjuk az alagsori csajok elég furák....
                       Ha nyolc év után az amúgy rendetlen pasi elkezd megváltozni, új ruhákat és szokásokat vesz fel, az még nem biztos, hogy a megcsalás jele, de mindenképp magyarázatra szorul. Ahogy az is, hogy miért csípi ki magát, amikor állítólag csak a barátaihoz megy, noha addig nem tett…..
elismert felhasználó 2023.06.04 11:48:53
@Diorella Queen:
Tudol főzni? Dikk! Ezt nem gondoltam volna...
Subba Szexi estét mindenkinek! 2013.04.20 20:55:36
..
elismert felhasználó 2022.10.22 15:48:09
@venszivar: Izsten mos röhögi szénné magát a terweden, mizerint az általadd szétkurt kecskég helyet allpakkákat foksz kurogatni.
Izsten tejjesen meklepödött, hoty csag ety fijú alpakkkát vedtél, mer izsten tuggya, hoty buszi vaty.
elismert felhasználó 2022.11.28 23:40:09
@venszivar:

há az vann, hoty ölég sok ruzsnya cigány van, de te ojan randa vagy, hoty télleg fontozs az, hoty anyád miér nem vitt egybűl asz álatkertbe...

asz meg külön vices, hoty nagy pofád csag itt van, oszt a gormányablakba meg bekussolsz, mek lapítasz te csicsga...

hehe
elismert felhasználó 2023.05.29 14:53:41
@Neytiri1: monnyad ha megvan! netarcsd visza! kiváncsiag vatyunk, hoty mitis füsznél hozá.
                       Hogy minek is hét év után még mindig összejárni volt pasikkal, azt Levélírónk se tudja, de valahogy nem képesek szabadulni egymástól. A kialakult helyzetben nagy szerepet játszik az is, hogy a közös barátok a szakításuk után is ugyanazok maradtak, akik előtt az ex ma is…..
                       „Mondja, hogy az életében semmi nem sikerült, sokszor kezdte a nulláról, mégse ért el semmit. Egyik exe, az akkori legnagyobb szerelme is megnősült nem rég, valamiért ezt is felvette a csalódások listájára ” - ...és ha az említett ex pasi mégis lefoglalózza annak idején, a…..
elismert felhasználó 2022.12.29 15:05:55
@God Harald:
Sznob vagy. A magyar embör az császárszalonnával, tejszínnel, trapista sajttal és orsótésztával készült "verzióját" is carbonaranak hívja. Arról nem is szólva, hogy az orsó tészta nem al dente durum, hanem szarrá főzött négytojásos valami.
Ami a lényeg: Finom legyen bazzeg!!!
                       Posztolónk egyre elkeseredettebb, hiszen eddig túl sokat csalódott ahhoz, hogy a bizalmat és optimizmust egyik napról a másikra stabilan újjáépítse. Lehet, hogy valakinek csak alkalmi kapcsolatok járnak?                                  Fedezd fel és használd!  Ha lazán…..
elismert felhasználó 2022.12.21 15:38:19
@Billy Hill: Így van. Csak a balfaszoknak nem jut pina.
                       Levélírónk nem rég kilépett egy követelésekkel és alázásokkal teli kapcsolatból. Most üzenni szeretne azoknak, akik hasonló pasik mellett vergődnek, hogy tudják: vannak különb, jobb és szerethetőbb férfiak is azokon kívül, akikről azt hiszik, náluk megfelelőbbet úgysem…..
                        „Rájöttem, hogy gold diggerré váltam mellette, még úgy is, hogy soha nem kértem tőle semmit, mindig csak magától, kérés nélkül adta” – Posztolónk egyelőre nem köteleződött még el egyik jelölt mellett sem hivatalosan, és semmilyen barátnős feelinget sem nyújt nekik, de lassan…..
                       Ha közös döntés volt a szakítás és a felek szépen váltak el, mert már kihunyt a szerelem, akkor maradhatnak barátok. Bár még ez se garancia a hűségre, mert bármilyen szakítást megszépíthet az idő, és már csak egy közös nosztalgiázás kell ahhoz, hogy a magányos fél elfelejtse,…..
                       „Nem rázná meg egy szakítás, a tetteit nézve szerintem várja is, de az milyen, ha a haverjával járnék nem sokkal utána?” - Levélírónk még nem vetemedett ilyen manőverre, viszont a jelenlegi kapcsolata már alkonyulóban, így vetődött fel benne a kérdés, hogy maradni a…..
                       Levélírónk úgy véli, elátkozták, mert bármit tesz, egy kapás se jön össze mostanában neki. Elmélete szerint a nők kiszagolják, hogy mire használható egy pasi és mire nem, így ő eleve hátrányos pozícióból indul, mert úgy érzi, párolog belőle a férfierő.                …..
elismert felhasználó 2022.11.12 12:10:59
@Sztravinszka:
Nálunk sosincs szirénapróba...Mindig is tudtam, hogy rossz helyen lakom.
:(
                       Öt hónap éppen elég kiismerni valakit, és ha ebben a másik igen segítőkész, azon csak nyerhetünk. Ha a csaj pénzügyileg könnyelmű, figyelmetlen, állandóan a saját kényelmét keresi, és mindig a fókuszban akar lenni, akkor nem árt keresni egy másik 21 évest, ...esetleg…..
                       Ha minden kapcsolatnál a hetedik év a vízválasztó, akkor a harmadik év talán a rigolyák és fura szokások megjelenésének és elviselésének leckéjét hordozhatja. Posztolónk barátja nyár óta a pozitív gondolkodás szemellenzős szellemében él, ami lassan mindenkit kiborít a…..
                        Levélírónk barátján a volt neje olyan alapos munkát végzett, hogy még a válás után is mély tisztelettel beszél egy olyan nőről, aki lerabolta. A jelenlegi barátnő nem kíván a beidomított szolgalelkűségével visszaélni, sőt, egyenrangú partnert szeretne, ezért próbálja most…..
                       „Még semmi nincs köztünk, de már arról vitázunk, mit nem engedne meg a párjának” – A levelezés nem megy jó irányba, mert a negyvenes nő egyik elvárása az, hogy a leendő pasija ne adjon magára, és ne úgy viselkedjen, mint aki folyton randira megy, hanem inkább úgy, mint az…..
                       Néha a nők nem tudják, mikor közvetítenek olyan félrevezető jeleket, amiktől a pasik felbátorodnak és tesznek bizonyos lépéseket. A sok bizalmaskodást Levélírónk zöld lámpának vette, de úgy tűnik, nem kellett volna.                                  Fedezd fel és…..
elismert felhasználó 2022.10.21 13:53:28
@_Amatőr_:

Annyi a punci, mint égen a csillag. A balfasz férfiak hibája miatt tűnik úgy, hogy a kereslet és a kínálat nem egyezik.
elismert felhasználó 2022.10.21 13:55:03
@Peni a Valdes:

Írhatnál róla egy posztot, biztos jobb lenne, mint az itt megjelent utolsó tíz-tizenöt.
elismert felhasználó 2022.10.21 18:42:00
@Peni a Valdes: @_Amatőr_:

Mondom én, hogy posztot kell ebből rittyenteni!!!
                        „Olyan férfival vagyok, aki még az exével él. Azzal nyugtatott, hogy barátok maradtak, lakótársak, és besegít neki mindenben, amiben tud” – ...ami elég nyugtalanító, bárhogyan is értsük. Posztolónk megkérdezné barátját, hogy miként látja a közös jövőjüket, bár ő még fél év…..